Blgs Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 321 4 116 Almanya 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blgs #1 Kzlar meraba 17+3 üm.3 günden beri karnimda bebgin sertlestigini hissediyorum agriyla birlikte.aranizda bu sekilde yasayan varmi?bugün resmi tatil oldugu icin doktorlar kapali arayamiyorum.cevaplarsaniz sevinirim
Kzlar meraba 17+3 üm.3 günden beri karnimda bebgin sertlestigini hissediyorum agriyla birlikte.aranizda bu sekilde yasayan varmi?bugün resmi tatil oldugu icin doktorlar kapali arayamiyorum.cevaplarsaniz sevinirim
kezzo Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 341 2 296 Bilecik 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blgs #2 sanırım sizin orda yerel tatil.ama mutlaka acil vardır.gidersen oraya jinekolog çağırırlar.doktora bir görün derim
sanırım sizin orda yerel tatil.ama mutlaka acil vardır.gidersen oraya jinekolog çağırırlar.doktora bir görün derim
insirah3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 354 2 46 İstanbul 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blgs #3 bişiy olmaz inş. benimde o haftalarda karnım sertleşiodu kasıklarım agrıodu ilerleyen zamanlarda geçti
bişiy olmaz inş. benimde o haftalarda karnım sertleşiodu kasıklarım agrıodu ilerleyen zamanlarda geçti
Blgs Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 321 4 116 Almanya 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blgs #4 kezzo .!.: sanırım sizin orda yerel tatil.ama mutlaka acil vardır.gidersen oraya jinekolog çağırırlar.doktora bir görün derim Genişletmek için tıkla... Acil doktora göründüm biraz önce bisey yok cok sükür,el salladi bebegim bana :)tesekkürler cvplara arkadaslar
kezzo .!.: sanırım sizin orda yerel tatil.ama mutlaka acil vardır.gidersen oraya jinekolog çağırırlar.doktora bir görün derim Genişletmek için tıkla... Acil doktora göründüm biraz önce bisey yok cok sükür,el salladi bebegim bana :)tesekkürler cvplara arkadaslar
kezzo Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 341 2 296 Bilecik 2 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Blgs #5 maşallah canım cok sevindim bebişinede sanada hayırlı sağlıklı uzun ömürler inşallah