- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
Düne kadar bende yavruma hamileydim kalp atışı icin dra gittigimde bebegin gerilediğini gelismedigini dolayısıyla alınması gerektiğini söylediler normalde 2 aylık olmasi lazimken 6 hftlikta kalmış. Dr söylediğinde şok oldum veren Allah alan Allah ama onu o ara dusunemiyo insan. icime düştüğü andan beri cok sevmistik Kuzumuzu ama nasip değilmiş napalım. Rabbim büyük tekrar nasip eder sağlıkla. Benim merak ettiğim konu neden gerileme olmuş olabilir dr patoloji sonucu gelsin görüşürüz dedi ama ne sigara içerim ne zararlı bisey yaptım gerçi dünyada içecek suyu yokmuş ama ilk bebek ilk kürtaj cok tuhaf geldi bana. Her şerde bi Hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin.daha ben bu halde üzülüyorsam eline alıp kokusunu duyup yitiren ler napsin rabbim yüreği yanan herkesin yar ve yardımcı si olsun.
Aranızda bu sorunu yasayan ve sonra bebek sahıbı olan oldumu ılk bebegım ılk kurtaj korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye gerci rabbım buyuk ısterse olur ama korkuyorum genede. bırde anne karnında bebek gelişimi olmaması sebepleri ne oalbilir acaba ?
Aranızda bu sorunu yasayan ve sonra bebek sahıbı olan oldumu ılk bebegım ılk kurtaj korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye gerci rabbım buyuk ısterse olur ama korkuyorum genede. bırde anne karnında bebek gelişimi olmaması sebepleri ne oalbilir acaba ?