anne karninda bebek hickirmasi ne kadar sürer?

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar, bebegim su an hickiriyor, daha öncede hickirmisti ama hic bu kadar uzun sürmemisti..10 dk dir sürüyor. sizlerinde bebeklerinin hickirigi bu kadar uzun sürüyormu? birde ben 32.haftamdayim hickirigi sol kasik tarafimdan hissettim yani kafasi assagida bebegimin..dogum pozisyonunu almis diyebilirmiyim??
ya arkadaslar bu carsamba doktorumda randevum vardi burda her trimester da bir kere ultrason yapiliyor bir daha yapilmiyor. bebek kac kilo boyu kac ne pozisyonda hicbirsey ögrenemedim..ne sinir bozucu degilmi? ama internette arastirdigima göre avrupada böyle amerikadada hamilelik boyunca 3 kere ultrason yapiyorlarmis.

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim de.Ben de 19 haftalık hamileyim.Ultrasound bebeğe zarar verebilir diye yurtdışında çok az bakıyorlar.Metre ile göbek ölçerek gelişip gelişmediğini anlıyorlar.Keşke Türkiyede de böyle olsa.Tabii insan görmek istiyor sürekli ama:)

Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim de.Ben de 19 haftalık hamileyim.Ultrasound bebeğe zarar verebilir diye yurtdışında çok az bakıyorlar.Metre ile göbek ölçerek gelişip gelişmediğini anlıyorlar.Keşke Türkiyede de böyle olsa.Tabii insan görmek istiyor sürekli ama:)

merhaba ;
hickirdigini söyle anliyorum, ayni yerde böyle tik tik arka arkaya atiyor gibi oluyor.zaten disardanda görülebiliyor.ama sen daha 19. haftandasin bebeginin hareketlerini yeni yeni taniyor olman lazim ilk bebeginse eger..genelde tecrübeli anneler daha erken anlarmis, ilk bebek bekleyenler daha gec..ben senin zamaninda iken yilan gibi kivrilmasini hissederdim..bir kac hafta öyle sürmüstü. su an bebegimin hareketlerini cok ve sert:):) sekilde algiliyorum bu nedenle hickirmasi kolay seciliyor.:):)
ultrason ise iste seninde dedigin gibi insan bebegini görmek istiyor sürekli..:(

Bu benim üçüncü gebeliğim 7 yaşında oğlum var arada bir düşük oldu geçen yıl.Bu kız.Hareketleri yatıp ayaklarımı uzatınca başlıyor.Arada mesaneme bastırıyor kaçıracak gibi oluyorum:)Hareketleri daha yeni dediğin gibi ama ayırt edebiliyorum gaz mı hareket mi olduğunu. :49:

kızım 4 aylık. gebeliğim süresince ne zaman bir şey yesem veya içsem hemen hıçkırırdı sol kasık tarafımda hissederdim. baya gazlı bir bebek oldu. ama yavaş yavaş azalıyor, korkacak bir durum yok yani

Bu benim üçüncü gebeliğim 7 yaşında oğlum var arada bir düşük oldu geçen yıl.Bu kız.Hareketleri yatıp ayaklarımı uzatınca başlıyor.Arada mesaneme bastırıyor kaçıracak gibi oluyorum:)Hareketleri daha yeni dediğin gibi ama ayırt edebiliyorum gaz mı hareket mi olduğunu. :49:

ooo siz baya tecrübelisiniz..ne konusuyorum ben dimi :P
hickirdigini anlamak icin daha bekleyeceksiniz ama bunu siz daha iyi bilirsiniz:):) mesanemede dogru hareket yapinca aynen benimde kaciracakmisim hissi veriyor..ama ben bunu sonradan anladim .yani bebegin baski yaptigini :) hersey tecrübe iste.:) saglikli bir gebelik dilerim :)

kızım 4 aylık. gebeliğim süresince ne zaman bir şey yesem veya içsem hemen hıçkırırdı sol kasık tarafımda hissederdim. baya gazlı bir bebek oldu. ama yavaş yavaş azalıyor, korkacak bir durum yok yani

aynen benimde sol kasikta oluyor hep..ilk defa bu kadar uzun sürünce biraz garip hissettim ..yazik oyle tik tik hickiriyor icerde..karnimi oksuyorumm bende elimden baska sey gelmiyor.:):)kizinizla saglikli bir ömür dilerim :)

ooo siz baya tecrübelisiniz..ne konusuyorum ben dimi :P
hickirdigini anlamak icin daha bekleyeceksiniz ama bunu siz daha iyi bilirsiniz:):) mesanemede dogru hareket yapinca aynen benimde kaciracakmisim hissi veriyor..ama ben bunu sonradan anladim .yani bebegin baski yaptigini :) hersey tecrübe iste.:) saglikli bir gebelik dilerim :)

Benim ilk çocuğumda başımda başka meseleler olduğu için hamileliğimi anlamadan geçirdim.Şimdikine 8 yıl da ara verince aslında çok da tecrübeli sayılmam.Hepimizin nurtopu gibi sağlıklı hayırlı bebeği olsun temennisiyle..

benimkide en az 10 dk sürüyor canım.aynı yerde pıt pıtlayıp duruyor.bir de gün içinde en az 3 4 defa oluyor bana.

Cok sevimliler :) isyandayim gunde en az iki kez hik hik oglusummm... en az 10dk suruyor. Bebege hic bir zarari yokmus ama kendim o kadar hickirsam daralirim cocuguma yazik cok uzuluyorum :( akcigerleri gelistiginden amniyo sivisini yutup hickirarak disari atiyormus yaziyor internette. Bizim simdi 39. Haftamiz ve yaklasik 4 haftadir hickiriklari hissediyoruz. Bunun uzerine pek de bir arastirma yok aslinda.
Endiselenecek bisey yok kizlar sevin bebislerinizi, gecince cok ozleyecegiz bu gunlerii ;)

Back
X