Hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim de.Ben de 19 haftalık hamileyim.Ultrasound bebeğe zarar verebilir diye yurtdışında çok az bakıyorlar.Metre ile göbek ölçerek gelişip gelişmediğini anlıyorlar.Keşke Türkiyede de böyle olsa.Tabii insan görmek istiyor sürekli ama:)
Bu benim üçüncü gebeliğim 7 yaşında oğlum var arada bir düşük oldu geçen yıl.Bu kız.Hareketleri yatıp ayaklarımı uzatınca başlıyor.Arada mesaneme bastırıyor kaçıracak gibi oluyorum:)Hareketleri daha yeni dediğin gibi ama ayırt edebiliyorum gaz mı hareket mi olduğunu.
kızım 4 aylık. gebeliğim süresince ne zaman bir şey yesem veya içsem hemen hıçkırırdı sol kasık tarafımda hissederdim. baya gazlı bir bebek oldu. ama yavaş yavaş azalıyor, korkacak bir durum yok yani
ooo siz baya tecrübelisiniz..ne konusuyorum ben dimi
hickirdigini anlamak icin daha bekleyeceksiniz ama bunu siz daha iyi bilirsiniz:):) mesanemede dogru hareket yapinca aynen benimde kaciracakmisim hissi veriyor..ama ben bunu sonradan anladim .yani bebegin baski yaptigini :) hersey tecrübe iste.:) saglikli bir gebelik dilerim :)
benimkide en az 10 dk sürüyor canım.aynı yerde pıt pıtlayıp duruyor.bir de gün içinde en az 3 4 defa oluyor bana.
o tik tikler hıçkırığımıydı :))) ben de diodum nasıl böyle eş zamanlı tik tik oluyo nedir diye :)
bebek anne karnında hıçkırır mıilk kez duyuyorum çok şaşırdım yani hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?