- Konu Sahibi ayabenzer23
-
canım ben de aynı şeyleri yaşadım benim de 10 haftalıktı.lekelenmem olmuştu, farketmedim yani ben de canm.ben 10 gün beklettim fazladan kalbi atar diyetekrar.3 doktora gttm.ama atmadı ve aldılar yavrumu.şimdi ikinciye hamleyim.öbür ay doğumum var.allaha şükür her şey yolunda.bu bebeğim de de anı şeyler olmasın diye ilaçlar kullandım, iğneler yedim. çok şükür çok iyiyiz şuan.son ayımdayım şuan.rabbim isteyen herkese versin.sen de sıkma canını , rabbim sana da verir.ben de çok üzüldüm çok ağladım.ama allahım gördü beni ve bana ikinci kere verdi .inşallah bu yavrumu kucağıma alırım.
canım bende bir hafta önce 10 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım kalp atışları durdugu için çok agladım çok üzüldüm ki hala ultrason resimlerine ve kalp atışlarını dinledigimiz günü hatırladıkça fena oluyorum ama nasip.. inşallah ikincisinde sorun yaşamayalım diye kendimize iyi bakmamız gerekiyo sende kendine çok iyi bak ve inşallah rabbim ikincisini saglık ve sıhhatle kucagına almayı nasip etsin...
Ben sizi hatırlıyorum clexan kullanmıştınız dimi? Genetik test yapıldı mı bebeklere? Yani doktorlar ya anomali ya kan pıhtılaşması diyor, tabi bunun dışında hiç bilinmeyen nedenler de var. Allah sabır versin. İnşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Benim 19 haftalık bebeğimin kalbi durdu .suni sancı ile Doğum yaptım ve bu sebepsizce 4. Aydan sonra kalbi duran 4. Bebeğim oldu.
Yapıldı sağlıklıydı . Bence iğneyi sabah akşam kullanmalıydım. Tek pişmanlığım bu oldu. Başka yapılacak hiçbirşey kalmıyor zaten geriye. 4-5. Ayda ölen bebeklerin sebebini pıhtılaşmaya bağlıyorlar genelde. Sancı Yok kanama Yok açılma Yok vs. Kalbi duruyor. Kan akışı ile alakalı olmalı Yada Daha ne olacak Allah aşkına bir sebep söylemiyorlarBen sizi hatırlıyorum clexan kullanmıştınız dimi? Genetik test yapıldı mı bebeklere? Yani doktorlar ya anomali ya kan pıhtılaşması diyor, tabi bunun dışında hiç bilinmeyen nedenler de var. Allah sabır versin. İnşallah tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?