Onkistin testlerle ilgisi yok bildiğim kadarıyla.vesvese yapipta kendini kasma hamilesindir sonuçta.ama senide anlayabiliyorum. Bende muayenede doktor bakti bakti seni riskli gebeliğe yolluyorum dedi devlet hastanesi olduğu için açıklama yok.bi tanıdık beni gördü ne bu hal dedi böyle böyle oldu dedim girdi doktorla konuştu.bebeğin beyninde bisey gordum demiş.riskli gebeliğe gittim ordan başka biyere gönderdi ama ben perişan oldum.en son doktor bakti.ben bisey görmedim dedi.olsada zaten kayboluyor bunlar genelde doktorun söylemedimi ama ben gormuyorum dedi.iki hafta sonra baktılar gene yoktu.buna rağmen ben bile düşündüm acaba diye.yanılma payı var canim.sonuçta anne karnı kapalı kutu.inşallah benimkilerden yapılmıştır.çok çok geçmiş olsun.
Hepsi normaldi.dediğim.gibi yanlış bilmiyorsam tarafa testleri dawn sendromlu olup olmadığını anlamak için.kistle alakası yoksağol canım sanada gecmıs olsun tarama testlerin nasıldı _?
Hepsi normaldi.dediğim.gibi yanlış bilmiyorsam tarafa testleri dawn sendromlu olup olmadığını anlamak için.kistle alakası yok
Canım dön olsa ne yapacaksın kiyabilecekmisin yavruna.bunlar hamileliğinin verdiği vesveseler.düşünme böyle.bende düşünmüştüm yalan yok.hatta sonrada güzel bu bebekmi olacak diye bile düşünmüştüm :)) hormonlardan hepevet aslında benım aklımda olan down nekdar güvenilirdi 2li test fln doğum yaklaştıkça başladı panıklerım hiç doğru değil umrarım rabbim kızmıyordur
Canım dön olsa ne yapacaksın kiyabilecekmisin yavruna.bunlar hamileliğinin verdiği vesveseler.düşünme böyle.bende düşünmüştüm yalan yok.hatta sonrada güzel bu bebekmi olacak diye bile düşünmüştüm :)) hormonlardan hep
aşallahh yaaaaaaaaaa :) inş benm bebişimde öyle olurEvet canım benimki dokuz aylık oldu. Hemde güzel bi bebek
İnşallah canım.oyy m
aşallahh yaaaaaaaaaa :) inş benm bebişimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?