anne karnında bebekte kist..

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
arkadaşlar merhaba 7 aylık hamileyim. 11-14 hafta arası 2'li test yaptırmıştım kan ve usg bulguları gayet iyi çıktı çok şükür. Gittiğim hekim perinotologtu ve 3,4 lü teste gerek yok 21-22 hf arası detaylı fetal usg yapalım dedi. Neyse fetal usg hersey ıyıydı nazal kemık ense ,böbrekler ,kalp ,beyın bebeğim idrarını yaparkende gözüktü sadece organa bağımsız bıryerde 7mm kist gördü ek bır işlem gerekmez dedi bunun için (Aminiyosentez,harmony test vs..) 3hf sonra kontrole çağırdı gııtığmde kist duruyor fakat büyümemiş artık doğunca takip edersiniz dedi. Tabi günler geçiyor ama ben yıne edişeliyim acaba birsey var mı canını yakıyormudur klasik anne takıntıları... dayanamadım gecen hafta 28.haftalıkken başka bir doktora daha gıttım oda detaylı baktı hersey normal yıne 7mm kist gördü buyumemiş , şimdi doğuma az kaldı keşke yaptırsaydım harmony testi :( en azından içim rahat ederdi bu haftalarda yaptımak anlamsız artık 30.haftaya giriyorum vesveseler peişimi hiç bırakmıyor konu açmıştım daha önce..... çıkmaz haldeyım psikolojık olarak 2'li test inş denildiği kadar %90 güvenilirliği....

Onkistin testlerle ilgisi yok bildiğim kadarıyla.vesvese yapipta kendini kasma hamilesindir sonuçta.ama senide anlayabiliyorum. Bende muayenede doktor bakti bakti seni riskli gebeliğe yolluyorum dedi devlet hastanesi olduğu için açıklama yok.bi tanıdık beni gördü ne bu hal dedi böyle böyle oldu dedim girdi doktorla konuştu.bebeğin beyninde bisey gordum demiş.riskli gebeliğe gittim ordan başka biyere gönderdi ama ben perişan oldum.en son doktor bakti.ben bisey görmedim dedi.olsada zaten kayboluyor bunlar genelde doktorun söylemedimi ama ben gormuyorum dedi.iki hafta sonra baktılar gene yoktu.buna rağmen ben bile düşündüm acaba diye.yanılma payı var canim.sonuçta anne karnı kapalı kutu.inşallah benimkilerden yapılmıştır.çok çok geçmiş olsun.

Onkistin testlerle ilgisi yok bildiğim kadarıyla.vesvese yapipta kendini kasma hamilesindir sonuçta.ama senide anlayabiliyorum. Bende muayenede doktor bakti bakti seni riskli gebeliğe yolluyorum dedi devlet hastanesi olduğu için açıklama yok.bi tanıdık beni gördü ne bu hal dedi böyle böyle oldu dedim girdi doktorla konuştu.bebeğin beyninde bisey gordum demiş.riskli gebeliğe gittim ordan başka biyere gönderdi ama ben perişan oldum.en son doktor bakti.ben bisey görmedim dedi.olsada zaten kayboluyor bunlar genelde doktorun söylemedimi ama ben gormuyorum dedi.iki hafta sonra baktılar gene yoktu.buna rağmen ben bile düşündüm acaba diye.yanılma payı var canim.sonuçta anne karnı kapalı kutu.inşallah benimkilerden yapılmıştır.çok çok geçmiş olsun.

sağol canım sanada gecmıs olsun tarama testlerin nasıldı _?

Hepsi normaldi.dediğim.gibi yanlış bilmiyorsam tarafa testleri dawn sendromlu olup olmadığını anlamak için.kistle alakası yok

evet aslında benım aklımda olan down nekdar güvenilirdi 2li test fln doğum yaklaştıkça başladı panıklerım hiç doğru değil umrarım rabbim kızmıyordur :(

evet aslında benım aklımda olan down nekdar güvenilirdi 2li test fln doğum yaklaştıkça başladı panıklerım hiç doğru değil umrarım rabbim kızmıyordur :KK43:
Canım dön olsa ne yapacaksın kiyabilecekmisin yavruna.bunlar hamileliğinin verdiği vesveseler.düşünme böyle.bende düşünmüştüm yalan yok.hatta sonrada güzel bu bebekmi olacak diye bile düşünmüştüm :)) hormonlardan hep

Canım dön olsa ne yapacaksın kiyabilecekmisin yavruna.bunlar hamileliğinin verdiği vesveseler.düşünme böyle.bende düşünmüştüm yalan yok.hatta sonrada güzel bu bebekmi olacak diye bile düşünmüştüm :)) hormonlardan hep

haklısın canım sağol bılıyorum bol bol dua edıyorum inŞ. rabbım gönlüme göre verir, siz doğum yaptnız mı_?

Back
X