- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
arkadaşlar merhaba 7 aylık hamileyim. 11-14 hafta arası 2'li test yaptırmıştım kan ve usg bulguları gayet iyi çıktı çok şükür. Gittiğim hekim perinotologtu ve 3,4 lü teste gerek yok 21-22 hf arası detaylı fetal usg yapalım dedi. Neyse fetal usg hersey ıyıydı nazal kemık ense ,böbrekler ,kalp ,beyın bebeğim idrarını yaparkende gözüktü sadece organa bağımsız bıryerde 7mm kist gördü ek bır işlem gerekmez dedi bunun için (Aminiyosentez,harmony test vs..) 3hf sonra kontrole çağırdı gııtığmde kist duruyor fakat büyümemiş artık doğunca takip edersiniz dedi. Tabi günler geçiyor ama ben yıne edişeliyim acaba birsey var mı canını yakıyormudur klasik anne takıntıları... dayanamadım gecen hafta 28.haftalıkken başka bir doktora daha gıttım oda detaylı baktı hersey normal yıne 7mm kist gördü buyumemiş , şimdi doğuma az kaldı keşke yaptırsaydım harmony testi
en azından içim rahat ederdi bu haftalarda yaptımak anlamsız artık 30.haftaya giriyorum vesveseler peişimi hiç bırakmıyor konu açmıştım daha önce..... çıkmaz haldeyım psikolojık olarak 2'li test inş denildiği kadar %90 güvenilirliği....