Anne karninda bebeyin kalbi durmasi 28 haftalik

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Arkadaslar bu durumu yasayan varmi 28 haftalik bebeyimin aniden kalbi durdu normal doum ve kurtaj oldum daha cok yeni biraz toparlaninca 2 ci dusunuyorum ama korkuyorum bu durumu yasayn varmi bu arda kasiklarimda agrilarda var doktor normal dedi

Arkadaslar bu durumu yasayan varmi 28 haftalik bebeyimin aniden kalbi durdu normal doum ve kurtaj oldum daha cok yeni biraz toparlaninca 2 ci dusunuyorum ama korkuyorum bu durumu yasayn varmi bu arda kasiklarimda agrilarda var doktor normal dedi
Haftası büyük olduğu için korunma süresi ve birtakım testlerin yapılması lazim

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Çık geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

Rahim küçülüp eski formuna dönmek için kasılıyor. O nedenle ağrılarınız oluyor.

Haftası büyük olduğu için korunma süresi ve birtakım testlerin yapılması lazhasta

Çık geçmiş olsun. Allah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

Rahim küçülüp eski formuna dönmek için kasılıyor. O nedenle ağrılarınız oluyor.
Anladim tesekurler zaten gebelim boyunca surekli agrilarim vardi hem kaybim hem nu arilar anksiyetem cok.bunaldim

Back
X