Anne karnındaki bebeğin beyninde sıvı birikmesi

eddaa66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim bugün doktordan geldim ve bana bebeğin kafasında 10 mm genişleme olduğunu söyledi ama şöylede ekledi makina eski belki tam ölçüm olmayabilir ayrıntılı ultrasona git belki öyle bişey yok derler bellide var derler dedi ve beni allak bulllak etti geldiğimden beri araştırıyorum inanın gözüme uyku girmiyor bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba canım. Aynı illet şeyleri ağustostan beri ben de yaşıyorum. Doğumuma ise günler kaldı. Doktorlar farklı farklı ölçüp duruyor. Benim de ayrıntılı ultrasonda 10.68 ölçüldü hamilelik zehir oldu. Başka bir perinataloga git mutlaka hatta mümkünse Prof olsun. Ben zavallı bebeğim karnımda MR bile çektirdim. Sonra ölçüler düştü şu an 7 filan ölçülüyor ama ben hiçbir zaman rahat edemedim. İnşallah sapasağlam doğduğunu görünce artık rahatlarım ne diyeyim

Merhaba canım. Aynı illet şeyleri ağustostan beri ben de yaşıyorum. Doğumuma ise günler kaldı. Doktorlar farklı farklı ölçüp duruyor. Benim de ayrıntılı ultrasonda 10.68 ölçüldü hamilelik zehir oldu. Başka bir perinataloga git mutlaka hatta mümkünse Prof olsun. Ben zavallı bebeğim karnımda MR bile çektirdim. Sonra ölçüler düştü şu an 7 filan ölçülüyor ama ben hiçbir zaman rahat edemedim. İnşallah sapasağlam doğduğunu görünce artık rahatlarım ne diyeyim
Merhaba, doğum yaptınız mı acaba bebeğiniz nasıl ?

Merhaba doğum yaptım çok şükür bebeğim çok iyi tepkileri çok güzel kafa ultrasonumda yapıldı temiz elhamdülillah
Çok şükür çok çok sevindim☺️ Peki hiç başka bulguları olmuş muydu bebeğinizin benim ense kalınlığı ara sıra yüksek çıktı sonra düzeldi de

Çok şükür çok çok sevindim☺️ Peki hiç başka bulguları olmuş muydu bebeğinizin benim ense kalınlığı ara sıra yüksek çıktı sonra düzeldi de
Evet sol ayağı içe dönüktü. Ultrasonda belliydi. Bunu bile hemen down sendromuna bağladılar. Onu da doğduğunda alçılarla düzelttik şimdi ayakkabı kullanacak ortopedik özel.

Evet sol ayağı içe dönüktü. Ultrasonda belliydi. Bunu bile hemen down sendromuna bağladılar. Onu da doğduğunda alçılarla düzelttik şimdi ayakkabı kullanacak ortopedik özel.
Geçmiş olsun, şükür ☺️ Benimde yaklaşık 6-7 haftam kaldı doğuma bakalım

Back
X