19 haftalık hamileyim...bebeğimin mesanesi ileri derecede genişlemiş..bebeğim erkek...mesane çıkışında bir tıkanıklık olabileceği düşünülüyor...böbrekleri de 3,5 mm genişlemiş,şuanda takip altındayım,böbrekleri ileri dercede etkilerse o zamn durum çok tehlikeliymiş...amniosentezde yaptırdım sonucum normal çıktı....amnion sıvısı da normal...genelde buradaki yorumlarda hep böbrek genişlemesi yaşayanlar var benim bebeğimin daha çok mesanede genişleme var, benim gibi aynı durumda olan var mı?bir sürü dra gittim kimisi şuanda tehlike olmadığını takip gerektiğini söylerken,kimisi de anne karnında bebeğe şant takılıyormuş onun yapılmasını önerdi...bu işlemi yapan 1 veya 2 kişi varmış...ben Ankara'da ikamet ediyorum Ankara'da bu işlemi yapan kadın doğumcu bulamadık...biryandan da bu işlemi yaptırmanın büyük riskleri varmış...tam olarak ne yapacağımızı bilmiyoruz...takip ediliyorum sadece...dua etmekten başka bişi yapamıyorum...lütfen bu sorunu yaşayanlar varsa benimle irtibata geçip,bilgi verebilir mi??Rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin,sizinde dua ve yorumlarınızı bekliyorum...