Anne karnındaki bebekte böbrek sorunları !! Nolur yardımcı olun

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
46
İstanbul
Merhaba,

Ben şu anda 17 hafta 5 günlük hamileyim.Tam 17 haftalıkken doktora gittim.Doktor ultrason incelemesi yaptı yarım saat kadar.Bebeğim erkek olacakmış.Bebeğin böbreklerinde idrar var dedi,birinde birazdaha fazlaymış .biri 2 mm biri 3 mm imiş.Normal değerlerde olduğunu söyledi 6-7 mm ye kadar normaldir dedi.İlerleyen aylarda kontrol edilmesi gerekir dedi.Ben şimdi çok korkuyorum.Bebeğin böbreklerinde sorun çıkma ihtimali nedir ? ya fazlalaşırsa? Yapılabilecek birşey var mıdır ? 1 ay sonra doktora gideceğim.Daha önce gitmelimiy.22 yaşındayım,2li testim çok güzel çıktı doktor 3lü test veya amniyosentez de istemedi,gerek yok dedi.Nolur yardım edin,çok huzursuzum bu böbrekler konusunda..
Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler.

canım çok teşekkür ederim..bneim doktorum hiç üstünde durmamıştı normal olur,büyürse sıkıntılı falan dmeişti ama ben çok korktum yazılanları okuyunca şimdi..önerebileceğin bir doktor var mı..ya da doğunca geçmeyeceği nasıl anlaşılır ?

rica ederim ben bu sorunu olan hamile arkadaşlara devamlı yazıyorum yardımım olursa diye çünkü ben çok zor bir hamilelik geçirdim soracağım kimsede yoktu.Doktor önerim şuanda yok çünki şimdi yapılacak bişey yok. sadece doğum doktorun takibini yapacak çok artma olursa diye bide sıvını devamlı takip eder bide benim doktorum hemen ayrıntılıya sokmuştu beni 16 haftalıtım başka bi anomali varmı diye baktırmıştı sanada bunu tavsiye edebilirim.Doğuncada ultrasonla bakılacak sorunun devam ediyosa bebekte o zaman ileri tetkikler yapılıyo.İnş.seninki doğunca geçmiş olur.Geçmezse o zaman doktor tavsiyesinde bulunurum inş.gerek kalmaz.istediğin zaman istediğini sorabilirsin istersen mail adresimide veririm geçmiş olsun.

ayrıca canını sıkma hiç.Bak benim oğlum çok şükür sağlıklı.Sorunumuz devam ediyor ama onunda çaresi var çok şükür.Çoğuda zaten doğumla beraber son buluyo sadece dua et üzülme.

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah senin bebeğininki de kolayca hallolur.allah hepsine sağlık versin.
İçimi rahatlattın çok çok teşekkürler..

ayrıca canını sıkma hiç.Bak benim oğlum çok şükür sağlıklı.Sorunumuz devam ediyor ama onunda çaresi var çok şükür.Çoğuda zaten doğumla beraber son buluyo sadece dua et üzülme.

Canım beni de ayrıntılıya soktu.2li testim çok iyiydi.Bebek sağlıklı hiçbir sorun gözükmüyor dedi. 3lü veya amniosenteze gerek yok dedi.Hatta bu böbrek için bile sadece anlattı,üstünde durmadı bile herşey normal dedi,benim aklıma taklıp araştırınca böyle birşey olduğunu öğrendim.İnşallah iyi olucak..

mrhaba 2012 yılınca yorum yapmış olduğunuz konuyuya denk geldim araştırma yapıyordm yengem 6 aylık hamile ve bebekte down senderomu olabilir teşhisi ayriyetten böbrekte sorun var denildi sanırım bu sorunları sizlerdede yaşadınız acaba doğum yaptınız mı lütfen yardım edin mesaj atın mail atın bana gncfbmrwstt@hotmail.com buraya üyeliğim tasadufen olduğunu oğrendin unutmuştum lütfn mail atarak beni bilgilendirin cevap bekliyorum sizden sevgiler

Standart yardım edin down sendromu ve böbrekte sorun teşhisi konuldu
mrhaba 2012 yılınca yorum yapmış olduğunuz konuyuya denk geldim araştırma yapıyordm yengem 6 aylık hamile ve bebekte down senderomu olabilir teşhisi ayriyetten böbrekte sorun var denildi sanırım bu sorunları sizlerdede yaşadınız acaba doğum yaptınız mı lütfen yardım edin mesaj atın mail atın bana gncfbmrwstt@hotmail.com buraya üyeliğim tasadufen olduğunu oğrendin unutmuştum lütfn mail atarak beni bilgilendirin cevap bekliyorum sizden sevgiler

Standart yardım edin down sendromu ve böbrekte sorun teşhisi konuldu

Bebeğinizin durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…