Bende anne olmak istiyorum 6 yillik evliyim 4 asilama 2 defa tup bebek yaptım hepsi koca bir hicc..Husranla sonuclandı.Esime cevreme birsey hissettirmek istemiyorum ama tek kaldiginda hep agliyorum..Hep neden sorusunu soruyorum kendime..Allahın takdiri bikiyorum.Rabbim bizi bununla sınıyor ama ben üzüntüden hasta olmaktan korkuyorum. Evlatlik almak istiyorum esimde buna yanasmiyor.Cok caresizim coookkk..Benim gibi arkadaslar sadece biz birbirimizi anlarız gelinde konusalım kimselere birsey anlatamiyorum cunku.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..
bak ben sana kendi hayatımdan ornek vereyim .
Hic korunmadık çocuk bekledik ilk günden eşim olacak adamla .
Evlenmeden önce hic konuşmadık çocuk konusunu çünkü her şey mükemmel geçiyordu ve bir pürüz yoktu,çocuk olur olmaz gibi bir ihtimal bile aklımızın ucundan geçmedi .
Neyse olmadı çocuğumuz 5 tüp 2 de iptalim vardi transfere kadar iyi ama sonuç negatif .eşimde de sıkıntı çıktı ortaya yani ikimizde de vardi .
Eşimde de olduğu icin sikinti bana pek yüklenmiyordu , allahın işine karışılmaz yüzüme bakmıştı .
Annesiyle ısınamadık birbirimize bu eşimi daha da yordu ve gittikçe içine kapanık bir kişi oldu .
Çünkü ona göre biz ve annesi iç-içe olmalıymışız o bunu hayal etmemişmis .
Neyse Evliliğimiz sarsılıyormuş ama ben deli gibi doktor , lokmanhekim, bitki kürleri hepsini uygulamayıp araştırıyorum .
Eşim bir gün diyemedi ki olsun çocuğumuz olmasa da biz bize yeteriz , hergun bekledim bu cümleyi ondan ama o bunu hic dile getirmedi .
Belki boyle deseydi daha huzurlu olacaktık ve bebeğimiz gelecekti , oysa ben hem çocuk icin hem de eşimi mutlu etmek icin bin parçaya bölündüm.
O ise annesine gidip , kahvesine gidip günlük yaşamını devam ettirdi sadece benim yanımda yaşayan ölüydü .
Şimdi Biz boşanıyoruz anlaşmalı , adam kurtuluyor artik bu dertten ve ben onun gerçek yüzünü gördüm boyle bir adamdan çocuğum olmamış diye binlerce kez şükürler olsun diyorum .
Ve en önemlisi çocuk derdini unuttum evliliğim bitiyor diye yuvam dağılıyor diye bunun derdine düştüm .
Adetim düzeldi bir ped bile ıslanmazken şimdi bir paket bitiyor .
Çocuğum olabilirdi ama benim icin hayırlı değilmiş allahım vermedi bas göz üstüne .
Sen de stres yapma olacağı varsa olur de ve kendini allaha teslim et.