Anne kuzusu biri mi

Adam adam degil. Kendini sorgulamak yerine, acaba beraber olmak istedigim adam bana saydirip ve araya baska insan katan biri olsun mu diye sor. Vallaha sutla bence
Ayrılırken biraz bağırmak ve kötü davranmak zorunda kaldım ve kendime yakıştırmadım. Böyle davranmasaydım da ayrılalım dediğim halde bırakmicaktı biliyorum ama işte. Yani çocuğu biraz tehtid etmem gerekti acaba ileri mi gittim diye vicdan azabı çektim. Yoksa olayları gayet mantık çerçevesinde düşündüğümde istemedim. İlişki içinde bence cidden manipüle edildim ne zaman ayrılalım desem seni çok seviyorum senin için bak neler yaptım laflarına maruz kaldım. Yalvarırdı bazen o derece gitme vs diye. Seni kaybetmekten korkuyorum vs diyordu vicdanıma oynuyordu bende üzülmek istemem kimseyi seviyor madem zaman tanıyayım diyordum ama en sonunda cinnet geçirdim sanki

Eski Konuştuğum kişi 1 günlüğüne ailesinin yanına gitmişti. O ara bizim sorunlarımız vardı konuşurken teyzesi ve annesi duymuş sürekli kavga etmeyin dedi. Bende o ara zamana bırakalım diyordum. Sonradan aramızda kötü laflar geçti bana dediği lafları teyzesine annesine söylemiş. Teyzesi birden telefonu eline aldı konuştuğum kişi konuş gibisinden laf etti kadın benle konuştu sorun ne vs dedi. Ben kırmamak için muhattap oldum ama sonradan çok garipsedim ne alaka diye. Sonradan aramızda geçen seyleri annesine anlatmaması gerektiğini söyledim biz iyi oluruz ama annenler bilmez dedim. Bana söylediği kötü laflardan bile haberleri var. Bende uyardım ilk başta değişik davrandı annem o saklamam gibisinden sonra da hak verdi. Ama ben bu kişiyi bu konuda uyarmak mı zorundaydım? İkincisi çalıştığı iş yerindeki insanlar benim hakkımda bu kişiye kötü şeyler demiş oda beni savunduğunu söyledi ama ne hakla söylüyorlar? Benim ne suçum var diyor ama benimle arasındaki olanları diğer insanlara anlatıyor sırf evliler mantıklı şeyler derler diye. Tekrar küsüp barışınca iş arkadaşı aradı yanımda barıştınız mı diye. Bana sürekli düzelicem dediği için zaman verdim manipüle oldum aslında birnevi ama sonradan kötü şekilde bitirdim. Çok mu büyütmüşüm sorunları? Bende birilerine anlattım ama herkes lafın sonunda senin hayatın dedi. Şu an içim rahatsız hatalı mıyım diye
Yaşlarınız kaç?

Back
X