Anne olabilmek için Allahümme Ya Evvelü

Katılır mısınız?

• Ankete Katılan
    33

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.248
128.125
798
Hatunlar, canım anne adayları eski açtığım duaları ve esmaları tekrar yapmak istiyorum.. Hadi çıkın çıkın gelin :KK68:

Bu sefer yoğunluktan dolayı okunacak sayıları az tutacağım. Kapımız anne olmak isteyen herkese açıktır.

Kızlaaaaar yeni esmamız geliyooor. Anne olabilmek için her gün 1 kişiye 1000 er adet Allahümme Ya Evvelü esmaül hüsnasını okuyacağız. (Yani günlük 1000 adet)

Her gün 23:00 da sıra kimde ise paylaşım yapcam ve 1 kişiye 1000 er adet okunacak. Sadece okuduğunuz arkadaşları etiketleyip bildirimde bulunmanızı isteyeceğim.:KK68: Üst üste bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım bilginize.

☘️ Taze fasulye Taze fasulye
☘️ agustos72 agustos72
☘️ sweetgirlcandy sweetgirlcandy
☘️ Ssevincli Ssevincli
☘️ R rana20
☘️ Nefes0858 Nefes0858 (Ferda)
☘️ flamel flamel
☘️ Boncobo Boncobo
☘️ DantelKiz DantelKiz
☘️ L Leyla1993
☘️ icimdekisess icimdekisess (Hamile)
☘️ Gelincik78 Gelincik78 (Hamile)

Son düzenleme:
Canım benimde başka dualarımda var çok birikiyor bu sefer birikiyor yada sayısını azaltsak mı siz bilirsiniz gene de

Bende katılmak istiyorumm. Ama akşam saatlerinde okusak olur değilmi. Cünkü ben altı bucukta anca evde oluyorm
24 saat süremiz olcak yarın 18.00 de liste paylaşcam ertesi gün 18.00 e kadar. İlla o saate kadar bitmesi şart değil. Bazen 1 2 gün geç okuyabiliyoruz. Çok geciktirmeden okuduğumuz zaman bildirimde bulunuyoruz

24 saat süremiz olcak yarın 18.00 de liste paylaşcam ertesi gün 18.00 e kadar. İlla o saate kadar bitmesi şart değil. Bazen 1 2 gün geç okuyabiliyoruz. Çok geciktirmeden okuduğumuz zaman bildirimde bulunuyoruz
Hah bak bu daha iyi. İşe giderken yada gelirken çekerim Allahın izniyle. Zati bir bucuk saatte gidiyorm işe😂😂🤭 yada akşam yatarken cekerim inşallah

Okuduktan sonrada haber veriyoz sanırsam değil mi. Daha önce hiç katılmadımda
Evet liste belirliyorum ilk mesaja yazıyorum o listeyi. Ayrıca her gün sırası geleni de paylaşıyorum. Siz de okuduktan sonra o kişileri etiketleyip okuduğunuzu belirtiyorsunuz

Kızlaaaaar yeni esmamız geliyooor. Anne olabilmek için her gün 2 kişiye 1000 er adet Allahümme Ya Evvelü esmaül hüsnasını okuyacağız. (Yani günlük 2000 adet)

Bir isteğim daha var sizden kesin katılanlar ankette katılıyoruma bassın ki benim için liste hazırlamak kolay olsun :KK68:

Her gün 18:00 da sıra kimde ise paylaşım yapcam ve 2 kişiye 2000 er adet okunacak. Sadece okuduğunuz arkadaşları etiketleyip bildirimde bulunmanızı isteyeceğim.:KK68:

Başlama Tarihi 23 Ocak 18.00

Beni listeye yazma, ama hepinize okurum inşallah. Allah kabul etsin.

Back
X