Aşılama anne olamamak demek....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acemi bir merhaba herkese.
Aranıza yeni katıldım.Umarım beni de diğerleri gibi benimsersiniz.
Geçen hafta normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrenince neler hissetmiş olabileceğimi benim durumumda olan herkes anlamıştır herhalde.Bir yandan en azından tüp bebek şansımız var diye umutlanırken öte yandan en çok istediğim şeye sahip olmanın bu kadar zor olacağını düşündükçe delirir gibi oluyorum.Bu konuda yazdıklarınızı hep okudum.Zaman zaman hayal kırıklığı yaşadım,zaman zaman da çok mutlu oldum.Henüz nerden başlayacağımı bilmiyorum.Ve çok korkuyorum.Allaha emanet olun.Sevgiler

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

akrep83 ınan yazdıkalrın benı cok etkıledı sankı benı anlatıoo her sozlerın cok guzel yazmıssın emegıne yuregıne saglıkk cnm arkdasım

merhaba arkadaşlar bu fforuma ilk defa girdim. 2 ay önce çocuğumuzun olamayacağını öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı sandım. 15 gün önce 1 embriy transferi yapıldı ve sonuç negatif dünyada daha beter şeyler de varmış dedim. eşimin annesi 5 yıl önce vefat etmişti dün mezarlığa gittik eşimle o anda aklıma birimizden birisi ölse mezarımıza gelip dua edecek, düzeltecek çiçekler dikecek kimsemiz bile olmayacak dedim. offfffffffffffffffffffff arkadaşlar bu hayat nasıl bişe anlayamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

Back
X