Anne olamamak ok canm yakyor

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sabır bitanem sabır...Allah herşeyin hayırlısını versin....umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur...yazını okurken kısa zamanda bir evladının olacağını hissettim...seni tanımıyor olmama rağmen....gerçekten benim hislerim çok kuvvetlidir...yazını okudum ve içimden sana dua ettim....:Saruboceq: yakın zamanda olacaktır canım benim...sen yeter ki hayırlısını iste...ve de en önemlisi umudunu yitirme...a.s.

merhaba yazın çok içten ve inan bende aynı durumdayım dün bir düğüne gittim orda bir arkadaş vardı onunlaaynı anda tedavi olmuşuz o şimdi ikizlerini almıştı kucağına allahım inşallah sağılıklı ömür verir onlara ama ben meleğimi kaybettim eğer doğsaydı şimdi odamı bu kadar olacaktı dedim kendime içim çok acıdı inşallah bu sefer yüce rabbim yüzümüzü güldürür

Umudunuzu yıtırmeyın kızlar bende 7,5 ay Önce sızler gıbı dÜŞÜnÜyordum etrafımdakı benden sonra evlenen herkezın ÇocuĞu olmuŞ hatta ıkıncıyı dÜŞÜnÜyorlardı ınsanların sıze acıyarak bakmaları ne demek kayınvaldesınden eltısınden nıspet sÖzcÜklerı duymak ne acı ama allah herŞeyın hayırlısını versın onlar ne zaman geleceklerını bılıyorlar ben 1 sene uĞraŞtım en son doktorum prengly dıye bı ıĞne verdı o gÜnÜ hıÇ unutamam cuma saat 12 de vurunmamm gerekıyodu ıŞten ızın aldım ıĞne zor bulunan bı ıĞne bozulduĞu ıÇın bı gÜn Önceden de alamıyorsunuz neyse ben baya aradım 20 dakka falan ama ınsana yıl gıbı gelıyo o zaman sonunda buldum ÖĞle ezanı okunuyo ben saĞlık ocaĞı arıyorum ulucamının bahÇesınden geÇıyorum allahıma Çok dua ettım ve kabul oldu 14 gÜn sonra sevınÇlı haberı aldık hamıleydım ınannamıyordum o Çıft Çızgıyı hala saklıyorum bıze yaŞattıklarının hatırası olarak ve mÜkemmel denıcek kadar gÜzel bı hamılelık geÇırıyorum ınŞallah sonu na kadar Öyle devam eder .Şımdı benım gıbı bebek hasretı Çeken herkeze dua edıyorum umudunuzu yıtırmeyın ve sabırlı olun arkadaŞlar allah mÜkafatınızı en yakın zamanda verecektır unutmayın sonra bu gÜnler ıÇın ÜzÜleceksınız o kadar sıkıntı yaptık dıye ÜzÜlmeyın e kafanızdan atın kÖtÜ dÜŞÜncelerı cuma gÜnlerı Özellıkle ezan okunup hoca hutbeye Çıkına kadar geÇen bır sÜre varmıŞ bÜtÜn duaların kabul olduĞu cumaları bol bol dua edın kendınız ıÇın ve baŞkaları ıÇın

Üzülme ayni sorun bendede var,3 senedir ugrasiyoruz ama cocugumuz henüz olmuyor...Sorunda yok olmamasi icin ama tutmuyor ne yapalim...
Nekadar kafana takarsan okadar güclesir,o yüzden zamana birak,gün gelir bebisin kapini calar,geldim anne burdayim der....

canım hiç moralinizi bozmayın abimlerin tam 13 yıl sonra ikiz bebekleri oldu Allahtan asla ümidinizi kesmeyin ve moralinizi yüksek tutun çünkü biliyorsunuz stres ve moral bozukluğu tedaviyi olumsuz etkiler Allahım en kısa zamanda meleklerinizi size kavuşturur inşallah :teselli:

cnm benim nekadar içten yazmışsın duygularını senin ve benim gibi nice insanlar var anne olma yolunda sabırla ve inatla yol alan eminim ki hepimiz teker teker bu duyguları yaşadık deyip sevinç çığlıkları atıcaz ben inanıyorum sizde inanın arkadaşlar sevgilerimle..

:a015::a015::a015:
bebeklerime isimlerini bile sectim herseyim onlar uzerine donuyor
sifrelerimi onlarin isimleri yaptim biseyler yaparken icim ciz ediyor
eltime kaynanam zamaninda doguramaz demis 4 aylik evliyken oda nasil dogrudum gordunmu dedi gecenlerde
benim 3 yila yaklasti acaba bana ne diyor hos yuzume hic demedide
yani insanlar bilmeden cok canimizi yakiyorlarrrrr
ne demek istedigini cok iyi biliyorum
esimin yigenleri kucukler amca diye tlf ettirip konusturuyorlar
herseyden huylanir oldum bende cok uzgunum
ama biliyorum gecte olsa gelecek bizim bebeklerimizdee
bi bebek gordugumde sevsemmi sevmesemmi oluyorum
sevsem yazik hasret bebege nasil seviyor diycekler
sevmesem kiskandi diycekler
cok zor bi imtihan

anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bende bir bucuk yıldır bekliyorum ama hiçbir zaman umudumu kesmedim rabbimden sakın sende kesme.seni çok çok iyi anlıyorum dilerim bizde hayırlısıyla çocuklarımızı kucaklayacağız.canım problemin ne.doktora gittinmi hiç sorun ne.

cok güzel ifade etmişsin hepimiz aynı durumdayız bitanem gelecek bigün inanıyorum ALLAH KıMSENıN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN

:a015::a015::a015:
bebeklerime isimlerini bile sectim herseyim onlar uzerine donuyor
sifrelerimi onlarin isimleri yaptim biseyler yaparken icim ciz ediyor
eltime kaynanam zamaninda doguramaz demis 4 aylik evliyken oda nasil dogrudum gordunmu dedi gecenlerde
benim 3 yila yaklasti acaba bana ne diyor hos yuzume hic demedide
yani insanlar bilmeden cok canimizi yakiyorlarrrrr
ne demek istedigini cok iyi biliyorum
esimin yigenleri kucukler amca diye tlf ettirip konusturuyorlar
herseyden huylanir oldum bende cok uzgunum
ama biliyorum gecte olsa gelecek bizim bebeklerimizdee
bi bebek gordugumde sevsemmi sevmesemmi oluyorum
sevsem yazik hasret bebege nasil seviyor diycekler
sevmesem kiskandi diycekler
cok zor bi imtihan

evet belki zor bi imtihan ama inanın bu bizi sıradan anne olmaktan kurtaracak bizi özel anne rütbesine yükselteceklerdir.çünkü biz ne olursa olsun allahtan ümidini kesmeyen bebekleri sabırla bekleyen anneler olcaz;istemeyerek beklemeden hoşnutsuzca anne olmayacaz.

ne denirki içten yalvarın...ağlaya ağlaya açılan elleri rabbim boş çevirmez eminim..

zamanının dolasını bekliyodur..

inşallah doya doya koklarken bebeğinizi hatırlayıp ne günlerdi dediğiniz günler göz açıp kapayana kadar geçiverir..

ne denirki içten yalvarın...ağlaya ağlaya açılan elleri rabbim boş çevirmez eminim..

zamanının dolasını bekliyodur..

inşallah doya doya koklarken bebeğinizi hatırlayıp ne günlerdi dediğiniz günler göz açıp kapayana kadar geçiverir..

inşallah o günleri sabırla beklicem.bekleyelim

her çocuk ya da bebek gördüğümde o benim olsaydı şöyle yapardım, şöyle giydirirdim ya da ona şu an şöyle derdim diye geçiyor içimden.dediğiniz gibi sevsem mi sevmesem mi diye ortada kalıyorum, toplum çok acayip , asla bir bebeği kıskanarak sevmiyorum, içimden geldiği için seviyorum, Allahım bize de nasip et diyorum.. ama sevsen yazık diyorlar sevmesen de kıskanç oluyorsun.... zor bir durum..başkalarını takmaya değmeyecek kadar kısa bu ömür... inşallah bu hasreti yaşayan, meleklerini bekleyen herkese Allahım nasip eder anneliği tatmayı.. hepimiz 2010da meleklerimize kavuşuruz.. inşallah...

canım ya Allah hepimize dayanma gücü versin bu sınavda.Allahtan ümit kesilmez.Hem umudumuz olmasa nasıl yaşarız söylesene?Umudumuzu yitirdiğimiz gün herşeyden vazgeçmişiz demektir.Rabbine sığın ve dua et sadece bizim yapabileceğimiz tek şey bu.Allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize.........

Back
X