anne olmak için geç mi kaldım :(

Merhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
Neden geç kalasınız 🥰 atın bu düşünceleri kafadan 28 yaşında evlendim şu an 34 yaşındayım 4 bebek kaybettim kimyasal ve diş gebelik geçirdim 3 kere tüp bebek yaptırdım 1 çatlatma 2 aşılama yaptırdım tutmayınca tutmuyor en son yine tüp bebek yaptırdım ikizlerdi biri gitti ama Allah’a bin şükür biri ile yola devam ediyoruz. İnsallah kucağımıza sağlıkla almak nasıl olsun Bu süreçte saçlarım beyazladi keşke daha az üzülmeymişim zamanı varmış diyorum artık
Kendinizi olumsuz etkilemeyin geç kalmış hissi insanı yıpratır

Merhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
Kan pıhtılaşması için genetik test baktırdınız mı acaba?

25’te evlendim, 32’ye kadar cocuk fikri aklima bile gelmedi, 33’te dogurdum ilkini 😂

Back
X