- 30 Mart 2020
- 3.606
- 5.599
Yardimi olacaksa ne mutlu banaWaaaoww listeye bak. Sagol kuzumm
Yardimi olacaksa ne mutlu banaWaaaoww listeye bak. Sagol kuzumm
Günaydınnnn güzel kadınlarrrgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
@bercestesi @cukulatam @Yusra30 @Uzaygemisi35sleepy05 @Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 @merakligzm @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina
Mimariye @elcin123 @MEMUR54
NealStreet @Miss Bride
Evettt ben ikidir farkediyorum ses etmiyorumipek_annesi
evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
![]()
Anladım canım inşallah açılır, laparoskopi ile. Proxeed plus tan baya memnun olan var bizde kullanıyoruz bakalım, umarım eşinin değerleride iyileşme gösterir.Proxeed plus ve argimen plus bir de kendimiz E vitamini almayı düşünüyoruz. Hidrosalpenks tüpün sıvı ile dolarak şişmesiymiş. Laparoskopi ile açmayı deneyip olmazsa tüpün yumurtalıkla bağlantısını kesecek.yani tek tüpüm kalacak.
Şuan çok üzüldümipek_annesi
evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
![]()
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 11-11-2021
Hamileliğimin 10. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 210 gün kaldı.
Bebeğinizin boyu yakşalık 29 mm ağırlığı yakşalık 1-3 gr oldu. Rahminiz şu anda orta boy bir portakal veya bir tenis topu büyüklüğüne erişti. Şaşırtıcı bir şekilde bu kadar çok değişiklik olan bebeğin hareketlerini henüz hissedemiyorsunuz. Bazı anneler hafif hamilelik belirtileri yaşarlar.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 6 gr. - Yaklaşık boyu : 23 mm. (Baştan Popoya)
Yeni geldim kuzum. 2.doz iğne mi yoksa ameliyat mı sen karar ver dedi. Ben de bi daha deneyelim ağrım da yok zaten diye iğneyi tercih ettim. Yine bi büyük içmiş gibi takılıyorum işte. Eşim de işe gitmek zorundaydı, tam ne yapacağız diye düşünürken iş yerinden aradılar birlikte çalıştığı arkadaşında covid pozitif çıkmış. Temaslı olduğu için 3 gün evde, sonra teste yollayacaklar. Sevinsek mi korksak mı bilemedik. Bi de o çıkarsa başımıza ben hepten terelelliCevap geldi mi doktordan? Kaçta randevun? Aklımız sende. Güzel haberlerle gel, inşallah en zahmetsiz şekilde hallolsun![]()