- 7 Nisan 2023
- 45
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi pudratadinda
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bir buçuk senelik evliyim evliliğimiz ilk aylarında gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı . Tekrar hamile kalmadım korunmama rağmen . Bir kaç aydır olmam gereken günden bir iki gün önce adet oluyorum en son adetimden sonra başladı tekrar agirlarim adet olacakmis gibi belirtiler yaşadım ama usuttugumu düşündüm ki sanmıyorum ama . normalde dün ya da bugün olmam gerekirdi olmadım geçen günlerde goguslerimde bir ağrı vardı ve çok kötü bel ve kasık ağrısı yaşadım akıntı için yok diyebilirim sadece afedersiniz sarı gibi nadiren oluyor ve he ray adetime yakın gaz sorunum olurdu oda 1 kaç gündür kesildi her adetimden önce muhakkak yüzümde çıkacak olan sivilcede çıkmadı test yaptım negatif çıktı ama gerçekten her ay hamile miyim diye düşünmekten yoruldum her şeyin hayırlısı olsun tabi yarın belki doktora giderim ama çok heyecanlı ve stresliyim bunlar neden olmuş olabilir hamile olabilir miyim belkide teste çıkmamıştır yazım noktalama kusurları için ozur dilerim cevaplar için teşekkürler..