Anne olmak istiyorum belirtilerr

pudratadinda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
45
11
3
27
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bir buçuk senelik evliyim evliliğimiz ilk aylarında gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı . Tekrar hamile kalmadım korunmama rağmen . Bir kaç aydır olmam gereken günden bir iki gün önce adet oluyorum en son adetimden sonra başladı tekrar agirlarim adet olacakmis gibi belirtiler yaşadım ama usuttugumu düşündüm ki sanmıyorum ama . normalde dün ya da bugün olmam gerekirdi olmadım geçen günlerde goguslerimde bir ağrı vardı ve çok kötü bel ve kasık ağrısı yaşadım akıntı için yok diyebilirim sadece afedersiniz sarı gibi nadiren oluyor ve he ray adetime yakın gaz sorunum olurdu oda 1 kaç gündür kesildi her adetimden önce muhakkak yüzümde çıkacak olan sivilcede çıkmadı test yaptım negatif çıktı ama gerçekten her ay hamile miyim diye düşünmekten yoruldum her şeyin hayırlısı olsun tabi yarın belki doktora giderim ama çok heyecanlı ve stresliyim bunlar neden olmuş olabilir hamile olabilir miyim belkide teste çıkmamıştır yazım noktalama kusurları için ozur dilerim cevaplar için teşekkürler..

Bende çabalayanlardanım bilemiyorım 🤔ama ilk denememiz bizim de adete bir gin kalmış nerdeyse göğüs ağrısı ve grip dışında hiçbirşeyim yok

Bence ovulasyon testi kullan ve inofolicombi diye bir folik asit var onu ararstir istersen ben fatadasini gördüm

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bir buçuk senelik evliyim evliliğimiz ilk aylarında gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı . Tekrar hamile kalmadım korunmama rağmen . Bir kaç aydır olmam gereken günden bir iki gün önce adet oluyorum en son adetimden sonra başladı tekrar agirlarim adet olacakmis gibi belirtiler yaşadım ama usuttugumu düşündüm ki sanmıyorum ama . normalde dün ya da bugün olmam gerekirdi olmadım geçen günlerde goguslerimde bir ağrı vardı ve çok kötü bel ve kasık ağrısı yaşadım akıntı için yok diyebilirim sadece afedersiniz sarı gibi nadiren oluyor ve he ray adetime yakın gaz sorunum olurdu oda 1 kaç gündür kesildi her adetimden önce muhakkak yüzümde çıkacak olan sivilcede çıkmadı test yaptım negatif çıktı ama gerçekten her ay hamile miyim diye düşünmekten yoruldum her şeyin hayırlısı olsun tabi yarın belki doktora giderim ama çok heyecanlı ve stresliyim bunlar neden olmuş olabilir hamile olabilir miyim belkide teste çıkmamıştır yazım noktalama kusurları için ozur dilerim cevaplar için teşekkürler..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hamilesinizdir ama birkaç gün daha beklemenizi öneririm ben günü gününe adet olurdum 1 hafta önce başlayan bütün belirtiler oluştu bende 2 günde adetim gecikti ilk defa test yaptım negatif 3. Gün adet oldum çok iş yapmıştım üşüttüm heralde çok soğukta kaldım birde oda etkiliyormuş onu anladım erken gebelik testi dene istersen adete 6 gün kala dahi sonuç gösteriyor.

Bence ovulasyon testi kullan ve inofolicombi diye bir folik asit var onu ararstir istersen ben fatadasini gördüm
Doktor banada yazmıştı bebeğin beyin gelişimi için olduğunu okumuştum nette hamile kalmayada yardımcı oluyor mu ki düzenli kullanmadım bıraktım öyle

Merhaba bizde 1.5 yıllık evliyiz korunma hiç olmadı çok istiyorum anne olmak bende ve eşimde sağlık açısından bir şey çıkmadı adetim 3 gün sürüyor 40 veya 42 günde bir adet oluyorum yaşım 28 tedavilik birşey yok diyip gönderiyorlar ama geç regl olmam sıkıntı menopoza girebilrim korkuyorum a üstüne depremi gördüm evim yıkıldı bu hasretle ölüp gideceğim sanırım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı kadar evlat hasreti de çok zor yaşamayan bilmez duallarınıza muhtacım banada yer verin

Canım bende 5 senedir evliyim çocuk düşünmüyoduk . Yeni düşünmeye başlamıştım sağlık ocağına gittim kan verdim folik asit verdi doktor onu kullanıyorum folik iod ismi valla hemen hamile kalmışım yeni öğrendim hamile olduğumu sana da dua edicem

14 ünde olmam gerekrken
Geçen ay 4 ünde adet olmuşum erken. Hayır 4 ünde adet olduysam geceden beri bugün yani 10 gün sonra karın ağrısı yaşıyorm adet olacak gibi ve 14 üyse 2 gün geçti. 14 üyse 4 ünde gördüğün kanama yumurtlama kanamasıydı. Ölüyorm acıdan şmdi hastaneye gidicem birazdan. Üşüyorm ve karın ağrısıyla beraber midem de bulanıyor. Öğürdüm ama kusamadım. Bu durumu yaşayan var mı?

14 ünde olmam gerekrken
Geçen ay 4 ünde adet olmuşum erken. Hayır 4 ünde adet olduysam geceden beri bugün yani 10 gün sonra karın ağrısı yaşıyorm adet olacak gibi ve 14 üyse 2 gün geçti. 14 üyse 4 ünde gördüğün kanama yumurtlama kanamasıydı. Ölüyorm acıdan şmdi hastaneye gidicem birazdan. Üşüyorm ve karın ağrısıyla beraber midem de bulanıyor. Öğürdüm ama kusamadım. Bu durumu yaşayan var mı?
Sonuç ne oldu gittiniz mi hastaneye benimde adet bittiği günde bı 10 15 gün falan sonra belirtilerin oldu

Ya dün gittim ama sonuç 2 çıktı. Bugün de sarı çok az bi leke geldi peçeteye. Çocuk planlamıyor eşim ben istiyorum ama geri çekilmeyle yaşadık.
Sabırlı olun Allah'a bırakın adet gününüz geçerse ya da bir iki gün önceden erken gebelik testi yapın sabah saatinde insAllah her şey gönlünüzce olur takmayın kafanıza

Back
X