Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÖzel bir doktor ile kontrollere ve tedaviye başlayın kendiniz bir şey yapamazsınız buna
Doktora gittim polikistik over diyo adet olabilmem için ilaç yaziyo o ilaçlar yumurtalıkları gelistirirmiÖzel bir doktor ile kontrollere ve tedaviye başlayın kendiniz bir şey yapamazsınız buna
Hayır ! Sadece adetiniz için . Yumurta gelıstırme için kullanılan iğne var oda 9,500-10000 civarı fiyatıDoktora gittim polikistik over diyo adet olabilmem için ilaç yaziyo o ilaçlar yumurtalıkları gelistirirmi
Yumurta geliştirme için benim doktorum hap kullandırdı banaDoktora gittim polikistik over diyo adet olabilmem için ilaç yaziyo o ilaçlar yumurtalıkları gelistirirmi
Letu ismi, ikisi farklı seylerDoktora gittim polikistik over diyo adet olabilmem için ilaç yaziyo o ilaçlar yumurtalıkları gelistirirmi
Letu ismi, ikisi farklı seyler
İyi bir kadın doğum uzmanına gidip muane ol ilk başta aynı hastalıği bnde yaşadım ama doğru tedavimi en son doktorum da buldum ve bebeğimi kucağıma aldım Allah'ın izniyle sende bebeğini kucağına alacaksın ve ikinci bir öneri fazla kilon varsa onlardan kurtul adetin düzene girecek ve hamile kalacaksın ama lütfen başka bir doktora daha görün her doktor maalesef aynı ilgiyi göstermiyor ben bizzat yaşayan olarak biliyorumPolikistik over tanısı konuldu ne yapmam lazım yumurtalıkları çalıştırmak için aynı zamanda adetde olamıyorum
İşe yaradımıLetu ismi, ikisi farklı seyler
Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeginizi inşallahİyi bir kadın doğum uzmanına gidip muane ol ilk başta aynı hastalıği bnde yaşadım ama doğru tedavimi en son doktorum da buldum ve bebeğimi kucağıma aldım Allah'ın izniyle sende bebeğini kucağına alacaksın ve ikinci bir öneri fazla kilon varsa onlardan kurtul adetin düzene girecek ve hamile kalacaksın ama lütfen başka bir doktora daha görün her doktor maalesef aynı ilgiyi göstermiyor ben bizzat yaşayan olarak biliyorum
Aynı süreçteyim bendeDoktora gittim polikistik over diyo adet olabilmem için ilaç yaziyo o ilaçlar yumurtalıkları gelistirirmi