anne olmak istiyorum

Gozdecekic

Papatya
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
15
0
36
İzmir
Selam arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.ve 4 aylık evliyim.eşim ve ben çocuk istiyoruz.hamilelik belirtilerim biraz olmasına rağmen testler negatif gösteriyor ve ben cok üzülüyorum acaba olmayacak mı diye.birde biraz terbiyesiz olacak ama eşim boşaldıktan sonra spermler geri çıkıyor.rahime gitmiyor mu? bende acaba bu yüzden mi olmuyor diye dusunuyorum bana biraz bilgi verirmisiniz. kısır mıyım diye dusunuyorum yaa(((

Daha çok yeni evlisiniz,
isterseniz önce bir jinekoloğa gidin ve sizi
her yönden bilgilendirsin derim...
sevgiler...

ister istemez strese giriyorum korunmamamıza ragmen 4. ayımıza girdik ve hic bişe yok fitil verdi doktor iltihap vrmış diye kullanıyorum bakalım fitiller den sonra ne olcak??

ister istemez strese giriyorum korunmamamıza ragmen 4. ayımıza girdik ve hic bişe yok fitil verdi doktor iltihap vrmış diye kullanıyorum bakalım fitiller den sonra ne olcak??

canım hiç öyle düşünme..
dışa çıkması normal..
o oluyor zaten..
içeri gideni gidiyordur zaten..
4 ay kısa bir süre..
bende hiçç korunmadan yaklaşık 8 ay sonra hamile kalabildim..
ve eşimdede bendede hiçbi sorun yokken..
stres yapma..
yaptıkça dahada olmuyor sanki..

Günaydın Canım..Okurken yüzümde bir tebessüm oluştu =))) daha 4 aylık çok çok yeni evlisiniz kısır olduğunu düşünmen tuhaf ve biraz da komik geldi endişeni anlayabiliyorum ama çooook erken be güzelim..Sakin ol ve eşinle birlikte olurken bunları düşünme sakın olur mu ille bebek diyorsan da ilişkiden sonra hemen kalkma belini çok hafif yükseltecek bir yastık koy beline 15 20 dk kalkma dene bakalım ama stres sakın olacağı var ise de olmaz derler..

bu arada iltihaptan olabilir..
arkadaşın 2 yıl kadar olmamıştı..
doktor iltihap var dedi..
kaplıca tedavisi vermişti.
hergün 1 saat küveti doldurup yatıyordu..
ve şimdi hamile..

1- Yaşınız kaç?
2- Ovülasyon zamanında mı birlikte oluyorsunuz?
3- Milyonlarca spermden bir tanesinin doğru yere ulaşması yeterli :)
4- Çocuğum olmuyor demek için en az iki senenin geçmesi gerektiğini biliyor musunuz? (30 yaş altı için)

Haklısınız ama işte ister istemez oluyor engelleyemiyorum..taçsız prenses aynen dediklerini yapıyorum zaten..umarım dediginiz gibi olur..krokan arkadasım sana da cok tesekkur ederim bilgilerin için.küvet işini de en kısa zamanda yapıcam:)

we_ra Evet biliyorum en azından 1 sene gecmesi gerekirmiş kısırlıgı dusunmek için.22 yaşındayım..4 aydır hic mi ulaşmaz bi sperm be:))diye de dusunmeden edemiyorum yani.

hamile kalmada en önemli şey
bebek için değil sevişmek için ilişkiye girin.psikoloji çok önemli çünki
ilişkide bebeği değil zevk almayı düşünün ve kafanızdan atın bebek dşüncesini.10 haftalık hamileyim ve 3. ayımda hamile kaldım.ilk 2 ay deli gibi bebeği düşündük oldumu olucakmı diye baktım sadece kendimi yıpratıyorum. 3. ay hiiç düşünmedim canımız isteyince seviştik varmı yokmu diye bile kafamı yormadım ve hamile kaldım.tavsiyem çok taze evlisiniz tadını çıkarın şu günlerin.

sen yine iyisin.
bende 5 aylık evliyim.ilk 1 ay korunmamıza rağmen neden çocuğum olmuyor diye psikoljim bozulmuştu ki korunuyorum zaten

2.ay korunmayı bıraktık...bebek yine olmayacak..kısır mıyım?

yoksa pko larım var ondan mı?

yoksa kansızım?

yoksa troid bezlerim hızlı çalışıyor?

yoksa eşimde mi sorun var....???

düşünceleriyle 1 ayı zor geçirdim ve çok istiyorsun ya düşüncesiz hareket yapıyorsun...adetime 10 gün kala idrar testi yaptım kendim...sonuç negatif...!!!

eşimle birlikte olduk sonuçtan sonra eskisi gibi ilişkiden sonra belime yastık alıp,bacaklarımı kaldırıp 15-20 dk beklemedim.(ki biz sattan 12-14-16. günlerde özellikle birlikte olduk) eşim de şaşırdı..!

zaten gebe değilim dedim...!o da kızdı bebek istemiyor musun diye...!

10 gün geçti adet olmadım.ertesi gün sağlık ocağında hamile olduğumu öğrendim.

bebeğim eğer yaşasaydı cumartesi günü 4 aylık olacaktı...

kalp durması sonucu 12 haftalıkken kürtaj oldum.

hayırlısını iste öncelikle...

doktorlar 1 yıl hamile olmamayı normal karşılıyor.

sabırsızlığını anlıyorum.çünkü bende aynı şeyleri yaşadım.

şimdi yeniden istiyoruz bebeğimizin olmasını.

önereceğim şeyler:

1)moral
2)sattan sonra 12-14-16. günler ilişkiye girmek.
3)ilişkiden sonra hemen kalkmayıp,beline ince bir yastık alıp(eşine söyle o koysun,sen yattığın yerden kalkma) ayakalrını kaldırıp,15-20 dk beklemek,

spermler dökülür.çünkü vajina fazlasını atıyor.

Allah önce sana,sonra tüm isteyenlere sonra da bana hayırlı ve sağlıklı evlat versin inş.

12 aylık korunmasız ilişki sonrasında hamile kalamıyorsan kısırlık ihtimali %50 demişti benim doktorum. yani sen daha çok başındasın.

Canımcım merhaba yeni evlisin bak ne güzel bir sorununda yokmuş olur inşallah, bende bebek istiyorum 35 yaşımdayım sol tarafta nur topu gibi bir çikolata kistim var ve korunmasın 2 ci yılımdayım bebek olmadı tekrar doktora gidecem umarım en yakın zamanda bebişlerimiz gelir, stres yapma bence daha çok yeni olur kendine iyi bak

Önerileriniz ve bilgilerniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar son bi kac gundur her seyi oluruna bıraktım aynen dediginiz gibi yapıorum..Allahım ne zaman isterse o zaman verecek zaten..İnşallah en yakın ZAmnda HEpimize Hayırlı evlatlar Nasip etsin İnsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…