Anne olmak istiyorum

Ahlatli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
10
1
1
46
Selam arkadaslar yeni uyeyim ama hep yazilarinizi okuyodum bilgilenmek adina bende tupbebek tedavisi goruyorum gecen cumartesi trasfer gerceklesti ilk denemem iki embirio transfer edildi test tarihim 12 ekim ve ben kafayi yemek uzereyim cok sabirsizim sonuc ne olacak acaba bu tarihten once idrar testi yapsam evde sonuc cikarmi ....

Slm arkadaslar dun actigim konuda duzeltme yapmak icin yaziyorum test tarihimi 12 ekim yazmisim aslinda 22 ekim aklida hep 12 rakami sartlanmis doktorum 12 gun sonra test yapilacak deyince kafamda o kalmis lutfen ilgilenip cevap yazarsaniz sevinirim ilginize simdiden tesekurler...

Test tarihini beklemende fayda var. 5 gün ve en kaliteli embriyoda bile kimisinde 6. Günde belli olurken kiminde anca 12 günde belli oluyor. İdrar testi yanıltabiliyor. Bir negatif, bir kimyasal yaşayan olarak tavsiyem bu 12 günün keyfini çıkar. Teorik olarak hamilesin. Erken yapip negatif bir sonuç alman durumunda çok yikiliyorsun. Oysa bebeğin senle olabiliyor sırf stresten olanı da etkileyebiliyorsun. İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur. Güzel bir haber alanı diliyorum

Cevabin i

Cevabin ve iyi temennilerin icin sagol umarim tutunurlar iste insaniz sabirsiz olabiliyoruz hele bu konuda hepten sabirsiz olunuyomus tup bebegin en zor evresi bu olsa gerek

Cevabin ve iyi temennilerin icin sagol umarim tutunurlar iste insaniz sabirsiz olabiliyoruz hele bu konuda hepten sabirsiz olunuyomus tup bebegin en zor evresi bu olsa gerek

Emin ol burada bunu bir kez yaşamış herkes seni çok iyi anlıyor. Dediğin gibi en zoru bu gibi geliyor ama daha zorlarida ne malesefki var. Bu beklemesi zor ama içinde umudun yüksek olduğu bir süreç. Olurda test yaparsan dayanamazsınız diye yazıyorum, negatif bir sonuç çıkarsa sakin umudunu kaybetme. Pozitif dusunmeye, onlarla konuşmaya çalış. Bu sure su gibi akıp geçsin.

Senin bebislerin varmi
Evet haklisin zaten benimde hep kafami kemiren bu tabiki negatifte cikabilir ve ben bunu nasil karsilarim psikolojim oan ne olur offf ...
Yani tupbebek tedavisi gordunmus
Evet haklisin zaten benimde hep kafami kemiren bu tabiki negatifte cikabilir ve ben bunu nasil karsilarim psikolojim oan ne olur offf ...
Enin peki suan durumun ne bebis sahibi oldunmu...

Ben ilkinde çok merak ediyordum ve erken test yaptım. Bu kadar bilmiyordum da negatifi görünce yıkıldım. Ondan sonraki sureci olmadı diye ağlayarak moralsiz geçirdim. Tabiki de tutunmadi. İkincide biraz daha moralin yüksek basladim. Daha geç idrar testi yaptım silik şekilde çizgiyi gördüm. Test günü değer kimyasal gebelik sınırindaydi. Ne malesefki bu süreçte embriyo tutunmuş ama tekrardan dusmus. Kendiliğinden değer düştü. Sanırım alttaki yazılarında bana yazdin. Ne malesefki bebeğim yok. Daha öncede yazdığım gibi en zor bekleme, asıl tedaviler arasında ki bekleme. Hamile kalacakmiyim, kaldım mi? Ne zaman tüp bebeğe başlayacagiz? Başlamasam mi başlasam mi bu süreç oburunden daha zorlayıcı. Digerinde icinde evladin var. Olmayinca, yere cakiliyorsun çok canın yanıyor ama evlat özlemi seni ayağa kaldırıyor

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun umarim hepimiz birgun evlatlarimizi kucagimiza alip sevmeyi nasip etsin...

Peki yasin
kac senin
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun umarim hepimiz birgun evlatlarimizi kucagimiza alip sevmeyi nasip etsin...[/peki nautilus umarim dogru yazmisimdir senin yasin kac benim 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…