• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istiyorum

sedefyerli55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
7
0
1
32
merhaba.24 yaşında 1.5 yıllık evliyim.eşim de bende çalışıyoruz.uzun zamandır bebek istiyorum fakat esim sıcak bakmıyo konuşuyorum guzelce tamam denicez diyo adetim bitsin diye bekliyorum bitincede vazgeçiyo.kaç kere aynısını yaptı hevesleniyorum sonra husran.nem annem babam ayrı annem bana pek annelik yapmadı hatırlamıyorum bırakıp gittiğinde çok kuçuktum.agır basan tarafta bu anne olup annemin bana yaptığı gibi yapmak istemiyorum çocuguma ama anlayan yok beni.eşimin tarafı şimdi çocuk yapmayın masraf diyo karışıyolar sinir oluyorum.durumumuz o kadar kötu değil. az miktar borcumuz var eşim nasıl bakıcaz endişeleniyorum diyo ama ben anne olmak istiyorum doktaroda gittk esimle hiç bi sorunumuz yok.lutfen akıl verin bana

eşin hazır değil
senin de yaşın müsait
bence eşini biraz serbest bırak bu konuda
alttan alttan alıştırmaya çalıştırabilirsin
sürekli bu konuyu konuşursan daha da soğuyabilir

Erkek tarafi genelde baski yapar cocuk yapin cocuk yapin diye ama kiz hazir degilim der..sizde tam tersi..nasil bir dunya ya :KK53:

eşinizin yaşı kaç acaba, eğer askerlik falan gibi bir mecburiyeti varsa öncelik onu halletmek olmalı, anne olmayı istemek en büyük hakkınız ama erkekler bu konuda biraz korkak oluyorlar, biz kadınlar annelik ruhu ile doğuyoruz ama erkekler babalığı yaşayarak öğreniyorlar eşinizin çekinceleri vardır, ki dediğiniz gibi borcunuz da varmış kendinize bir zaman koyun mesela 1 yıl, bir yıl sonra anne olmak istediğinizi belirtin ve bu süre zarfında da eşinizin üstüne çok gitmeyin zaten eğer gerçekten anne olmayı istiyorsanız, ruhen ve bedenen bu hissedeceksiniz ki eşinizde bunu görecektir. hem 1.5 yıl da evlilikte az bir zaman kendinize de zaman tanımıy olursunuz böylece inşallah sonunda gönlünüzün muradına erersiniz.

Eşiniz kendini hazır hissetmiyor olabilir
Ama bir etken daha var ailesi malesefki ailesindede etkileniyor yani egrr ailesi evet tam zamanı vs deselerdi amin ol eşin karşı bile cıksa bir aklını kurcalardı :))
Malesef beklemen gerekiyor çunku onun da istemesi şart :)

erkekleri bu işlerde en çok korkutan mali kriterlerdir, çocuk büyütmek kolay birşey değil, bırak hazır olsun, umursamaz bir baba olmasındansa geç olsun ama istesin üstüne düşsün senin de bebeğinin de

Biz kadinlar eslerimizni aklina girabiliriz yok deselerda yena bizim dedigimiz oluyor.bence bir kadin isterse kolaylike kocasini her seya ikna etebilir.sana tamam diyib sonra vaz geciyormus ya.tamam dedigina söz al ondan sonra vaz gecemez soncta erkekler sözünden vazgeçemez.

eşinizin yaşı kaç acaba, eğer askerlik falan gibi bir mecburiyeti varsa öncelik onu halletmek olmalı, anne olmayı istemek en büyük hakkınız ama erkekler bu konuda biraz korkak oluyorlar, biz kadınlar annelik ruhu ile doğuyoruz ama erkekler babalığı yaşayarak öğreniyorlar eşinizin çekinceleri vardır, ki dediğiniz gibi borcunuz da varmış kendinize bir zaman koyun mesela 1 yıl, bir yıl sonra anne olmak istediğinizi belirtin ve bu süre zarfında da eşinizin üstüne çok gitmeyin zaten eğer gerçekten anne olmayı istiyorsanız, ruhen ve bedenen bu hissedeceksiniz ki eşinizde bunu görecektir. hem 1.5 yıl da evlilikte az bir zaman kendinize de zaman tanımıy olursunuz böylece inşallah sonunda gönlünüzün muradına erersiniz.
Eşim 25 yaşında askerliğini çoktan yaptı.haklısınız.aslında eşimede hak vermiyo değilim ama işte içimden atamıyorm isteği

Biz kadinlar eslerimizni aklina girabiliriz yok deselerda yena bizim dedigimiz oluyor.bence bir kadin isterse kolaylike kocasini her seya ikna etebilir.sana tamam diyib sonra vaz geciyormus ya.tamam dedigina söz al ondan sonra vaz gecemez soncta erkekler sözünden vazgeçemez.
Söz aldım almam mı söz dedi ama adetim bitti bi ağzını yokladım yine aynı cevap biraz zaman geçsin

Eşiniz kendini hazır hissetmiyor olabilir
Ama bir etken daha var ailesi malesefki ailesindede etkileniyor yani egrr ailesi evet tam zamanı vs deselerdi amin ol eşin karşı bile cıksa bir aklını kurcalardı :))
Malesef beklemen gerekiyor çunku onun da istemesi şart :)
Çooook haklısın.bende böyle düşünüyorum.sordum annem ne duşunuyo diye olur neden olmasın diye dedi ama işin aslı öyle değil eltim bana dedi kayınvalidem eltime sen arada sedefi çocuk şimdi yapmayın de demiş ben dersm ayıp olur demiş eltimde bn karışmam demiş..gerisini sen duşun cnm

erkekleri bu işlerde en çok korkutan mali kriterlerdir, çocuk büyütmek kolay birşey değil, bırak hazır olsun, umursamaz bir baba olmasındansa geç olsun ama istesin üstüne düşsün senin de bebeğinin de
Onada hak veriyorum istemiyorum demiyo bende istiyorum ama korkuyorum diyo.çocugumun herşeyi tam eksiksiz olsun istiyorum biraz zaman ver bana diyo.haklı ama bende kendime söz geçiremiyorum

Eşim 25 yaşında askerliğini çoktan yaptı.haklısınız.aslında eşimede hak vermiyo değilim ama işte içimden atamıyorm isteği
kimsenin annelikten vazgeçmini istemeye hakkı yok ama erkekler zor kabulleniyorlar bebek fikrini, zamana ihtiyacınız var karşılıklı olarak, sürekli dile getirirsen de ters teper erkekler ısrarı sevmezler zamanla tanıyocaksın sende erkek familyasını

Back
X