Tüp Bebek Merkezleri Anne olmak istiyorum

Ankarasengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
204
228
53
32
23 yasindyim esim 28 tirod ve polikistik over hastasiyim 2,5 yıllık evliyim 4 kez asilama oldum 4. Tuttu ama 4 aylikken dustu smdi tup bebek isdiorum ama onada 3 yiillik evlilik isdiolar offfff tam kendimi hazirlamisken ne bu ya zaten fiyatlar ucuyo zekai tahir buraga gidicem glba

23 yasindyim esim 28 tirod ve polikistik over hastasiyim 2,5 yıllık evliyim 4 kez asilama oldum 4. Tuttu ama 4 aylikken dustu smdi tup bebek isdiorum ama onada 3 yiillik evlilik isdiolar offfff tam kendimi hazirlamisken ne bu ya zaten fiyatlar ucuyo zekai tahir buraga gidicem glba

Zekai tahir burakta tup bebek var mi canim ben ordan hc m3mnun kalmadm sagolsun doktorlaimz o kdr yillarca bebegmz olmamasina ragmen nasilsa 1 tane var diye umursamadi bile tup istedik ona da binbir turlu nazlandi yok mu demis hatrlamiyorum en mefret ettigm hastane kalabalik arti cok hemde kurbanlik koyun gb bekle

Back
X