anne olmak istiyorummmm

meliscerendmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
117
0
46
41
Muğla
ben artık o kadar çok sıkıldım kii beklemektennn sanki bidaha hiç bebeğim olmıyacak gibi bile hissediyorum zamanzaman bundan tam 10 ay öncee tatmıştım ilk hamilelik duygusunu 5 haftalıkken öğrendim 7 haftalıkken gelişimi durduğu için aldılar yani 2 haftaa yaşayabildim o güzel duyguyu 6 ay korundukk tekrar kaybederim korkusuyla şubattan itibaren bebek düşünmeye başladığımzdan beri mayısa kadar denedik ama yok olmadııı adetim düzensizleşmişti başta zaten..mayıs ta doktora gittim adetim düzene girsin diee bu sefer de kist çıktı ilaç tedavisi verdiii azalma olmuş bayaa şimdi değiştirdi ilacımı onu kullanıyorumm o da son 10 gün kaldı ilacımın bitmesinee inşallah ondan sonra Allah'ım bizlerede sağlık bebekler nasip ederr.....Artık hamile biririni görsem içimden önce ona dua ediyorum allahım korusun sağlıkla kucağına alsın die sonrada kendim ve tüm bebeği olmayanlar için Allah'ım inşallah tez zamanda bana ve benim gibi bebek isteyen herkesen sağlıklı bebekler versin yarabbimmm.....

bebeğimiii çok özledimmmmmm :((((((((((((((

bende 2,5 yıldır bu yolda uğraşanlardanım
bende anne olmak istiyrorum
Ben hamilelik duygusunu bile hiç tadamadım.
Allahım inşallah nasip ederi hepimize tez zamanda.

amin inşallahhh en kısa zamanda hepimşz anne oluruzzz o güzel duyguları bizde yaşarızzz....o iki haftalık duygu bile o kadar keyifliydi ki kendini bambaşka biri olarak görüyorsunn.herşeyine dikkat ediyorsun bişey yapıcağın zaman ilk akla gelen şeyy bebeğin oluyorrr...devam etseydi şimdi kollarımda olucaktı ama bundada vardır bi hayır Allah bilir zamanını inşallah hepimizin anne olma zamanı gelmiştirr...:49:

Back
X