benim oğlum 3,5 yaşında ve bizde de sık tekrarlayan bronşit var

rabbim daha beterini göstermesin ama zor gerçekten allah sabır versin hepimize....
bizde alerji testi yaptırdık biraz yüksek çıktı, neye alerjisi olduğunu yakında öğrenecez, inşallah kötü bişey çıkmaz...

bende çok moral bozukluğu yaşıyorum bu aralar...rabbim feraha eriştirsin bizi canım...
dua et..sakın isyan etme...
inan doktorlara kızmakta haklısın..çünkü bizim doktorda her defasında üşütmeye dayalı bronşit deyip hastaneye yatırdı bizi..iki sefer yattık....
ama sonradan benim ısrarımla alerji testi yapılıd..düşünebiliyormusun ben etraftan duymasam ve doktora ısrar etmesem test falan yapmayacak ve her defasında yine bronşit olmuş deyip yatıracak hastaneye...
ben ısrar edince test yapıldı meğer alerjisi yüksekmiş....bu alerjisi olduğu şey neyse bronşite sebep oluyormuş...
test sonucunu öğrenince doktoru boğazlayasım geldi... allah vicdan versin doktorlara valla çok sinirlenmiştim, ilacı yazıp yazıp yolluyorlar...bizde envayi çeşit ilaç kullandık ama çare olmadı...hala beklmedeyiz..bakalım ne çıkacak testin sonunda..rabbim şifamızı versin canım dualarını esirgeme...rabbim size de en kısa zamanda şifa versin...