Anne olmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi ycrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ycrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
24
17
3
32
Merhaba iliskiden bir kaç gün sonra kan testi verip sonuc 2 çıkıp sonradan değer artıp hamile kalan var mı yada devam mı bebek için

Merhaba iliskiden bir kaç gün sonra kan testi verip sonuc 2 çıkıp sonradan değer artıp hamile kalan var mı yada devam mı bebek için
Gebelik ilişkiden birkaç gün sonra çıkmaz son ilişki üzerinden 12 gün saymalısın öyle test yapmalısın

Teskkur ederim 2 çıkması bir umut mu bana bir iki gün arayla tekrar tekrar kan var dediler
Yumurta takibi yaptın mı canım. Boşuna yaptırıp strese girme diye diyorum. Adete 1 2 gün kala varsa gebelik çıkar

Tabiki yaptım baktım iki gün üst üste denedik o yüzden acaba var mı yok mu diye düşündüm birde 2 çıkınca adet tarihime 15 gün var şuan hayirlsii inşallah hakkimda

Tabiki yaptım baktım iki gün üst üste denedik o yüzden acaba var mı yok mu diye düşündüm birde 2 çıkınca adet tarihime 15 gün var şuan hayirlsii inşallah hakkimda
İki çıkması normal 5 altı çıkması negatif. Daha 15 gün varsa gebelik söz konusu değil bu aralar gebe kalabilirsin. Gün aşırı ilişkiye devam etmeni tavsiye ederim bazen 2.yumurtlama oluyor

5 in alti negatiftir. 0 ciksada ayni 2 ciksada ayni o yuzden simdiden beklentiye girmeyin. Gun asiri deneyin. Strese girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…