• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Hepimiz cocukarimizi seviyoruz, hic düsünmeden kendimizi onlar icin atese atariz bunu tartismaya bile gerek yok:CüvCüv:...Ama hayata herseyin oldugu gibi anne olmaninda diger bir yüzü var öyle degilmi?? O diger yüz cok farkli :delphin:

Anne olmak bazen yine uykusuz kalacagini bildigin icin gecelerden nefret etmektir,

Anne olmak bazen kontrolü kaybetmemek icin basini ellerine alip aglamaktir,

Anne olmak bazen herkez uyuduktan sonra tek basina oturup sessizligi dinlemektir,

Anne olmak bazen sarkmis gögüslerini ve catlaklarla dolu göbegini görüp üzülmektir

Anne olmak bazen sinir krizinin tam esiginden dönmektir birazda

Anne olmak bazen gelecegi düsünüp endiselenmektir

Anne olmak bazen bütün bir günü yagli saclarla ve esofmanlarla gecirmektir

Anne olmak gece yarilarinla kadar eglenmekten, öglene kadar uyumaktan, arkadaslarla toplanip gezmekten, aynanin karsisinda saatlerce süslenmekten Vazgecmektir....

Vazgecmek evet annelik cogu zaman Vazgecmektir....ama seve seve Vazgecmek:asigim:

cok harika bir paylaşımdı tşkler:1hug:

anne olmak evladının kendi mutlulugunu yapıcagından emin olup vazgecmek şıkkını ekelyip anama okutsam olurmuki:lepi:

kaydirigubbakcemile

gerçekten öyle..bunları bire bir yaşıyoruz anneliğimizde...

annelik kendinden bile vazgeçmektir,koşulsuzca...

kızıma minnettarım bu yüzden.. annelik kutsaldır evet ama,
beni kutsallığa kızım ve eşsiz sevgisi eriştirdi...

ya ben cok ıstıyorum anne olmayı...
bazen kendı annemı görünce yok olmayım....
koca koca olduk halen gec geldık ne yedık yok uşudukmu..halen endıselı ve panık
bıraz gec kalsak gozu pencerelerde oluyor.....
hastalansak basımızda sabahlıyor...oysa kendı bızden hasat oldugu halde

bende bır cocuk goruyum dayanamıyorum opuyor sevıyorum..
anne olmak cok ıstıyorum...ısallah once evlenmek lazım tabı..

annelık cok kutsal ve kadınlara verılmış bır odul olarak bakıyorum zor cok zor ama allahımda bu anne olmanın zorlugunu bılıp sız annelerı odullendırmış bence .....ve ayet ındırmış rabbım...
KURANDA BIR AYETTE DENDIGI GIBI CENNET ANNELERIN AYAKLARININ ALTINDADIR
...

tesekkür ederim arkadasim anne oldugum icin tekrar gurur duydum kendimle ve annemi ne kadar cok sevdigimi,özledigimi hatirlatti bana

tesekkür ederim arkadasim anne oldugum icin tekrar gurur duydum kendimle ve annemi ne kadar cok sevdigimi,özledigimi hatirlatti bana

Ne mutlu bana o zaman acelyacimkaydirigubbakcemile3, allah annecigni daha üzün süre basindan eksik etmesin canim insallah....:Saruboceq:

Ben annemi kaybettim malesef ama hatirlamak bile yetiyor bazen:çok üzgünüm:

Ne mutlu bana o zaman acelyacimkaydirigubbakcemile3, allah annecigni daha üzün süre basindan eksik etmesin canim insallah....:Saruboceq:

Ben annemi kaybettim malesef ama hatirlamak bile yetiyor bazen:çok üzgünüm:

canim benim kiyamam sana. benim annecigim yasiyor ama cok uzakta benden ,türkiyede ama tabi her sene gidiyorum ailemin yanina.duan icin tesekkür ederim canim.:teselli:

ah ahhh bir anne olarak bu saydığınız maddelere katılmamak mümkün mü hiç....
kısacası anne her konuda fedakardır ve kendini en son düşünenedir diyebilirim....
sevgiler...

bir yazı bu kadar mı güzel olur okurken ağladığım.. içinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlatıyor evet çok zor ALLAHIM hepimizin evlatlarını bağışlasın..

bir yazı bu kadar mı güzel olur okurken ağladığım.. içinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlatıyor evet çok zor ALLAHIM hepimizin evlatlarını bağışlasın..

tsk. ederim canim!!!a.s.

Emek veriyoruz cocuklarimiz icin bircok seyden vazgeciyoruz allah emeklerimizi cocuklarimizin hayirli haberleri ile geri versin bizlere insallah...:Saruboceq:

Onlari iyi yerlerde görmek aileleri icin kendileri icin toplumlari vatanlari icin hayirli faydali birer yetiskin olmalari bizim icin yeter....a.s

Bir Anne baska ne isteyebilirki a.s

herseye ragmen anne bi kadinin basina gelebilcek en güzel seydir
allahin en güzel mucizesidir
ve herseye degerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

paylasimin icin cok ama cok tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah isteyen herkesi anne yapsın..
hayatımda yaptığım en iyi şey kızım...
her türlü zorluğa rağmen çok şanslıyım kızımın annesi olduğum için...
çok güzel bir yazıydı... teşekkür ederim...

Her ne kadar anne olmasamda anne olmak kendinden önce çocuğun için yaşamaktır diye düşünüyorum :ecrin_bebek: inşallah Allah isteyen herkese versin :asigim: :Saruboceq:

Back
X