• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak

bunlar tatlı yorgunluklar bence öyle söyleme yavrularımız için herşeye değer

Tabiki deger bunun aksini söyleyen yok zaten...:delphin:

Fakat herseyin bir bedeli var hayatta, her ne kadarda Annelik essiz bir duygu ise herzaman lay lay lom degil bana göre....cok zorluklarida var, fedakarlik ister, emek ister, bazi yerde kendinden vazgecmeni ister....:delphin:

Bazi kadinlar cocugu olduktan sonra depresyona bile giriyor, anneligin getirdigi sorumluluklari, fedakarliklari tasiyamiyorlar, bu denli agir olacagini düsünemiyorlar...madalyonun herzaman diger bir yüzü vardir....o yüzüde bilmek lazim...a.s

anne olmayı bilmeyende o kadar çok kişi var ki.. acımadan bebeğini döven.. ona buna ezdiren.. koca korkusuyla çocuğa hayatı zindan eden.. kocasına kızıp çocuktan hıncını alan.. hayatı zindan eden.. çok üzülüyorum.. keşke herkeste annelik layıkıyla bulunsaydı..senağlama

anne olmayı bilmeyende o kadar çok kişi var ki.. acımadan bebeğini döven.. ona buna ezdiren.. koca korkusuyla çocuğa hayatı zindan eden.. kocasına kızıp çocuktan hıncını alan.. hayatı zindan eden.. çok üzülüyorum.. keşke herkeste annelik layıkıyla bulunsaydı..senağlama

keske:delphin:

Dogurmaklada anne olamiyor bazilari büyütmeklede....Vicdan meselesi galiba.:delphin:

canim aynen katiliyorum yazdiklarina maleseffki var bunlar keskede olmasa
ben cok zor bir dogum gecirdim ölümden döndüm ameliyat ettiler gözlerimi acdigimda yogun bakimdaydim ama allaha sükürler olsunki beni kizima bagisladi ve herseye deydi o dönem piskolojim cok bozukdu zaten cok duygusal bi insanim o dönemdede yetim yurdunda olaylar cikmisdi bakicilarin cocuklara yaptigi iskenceler olsun bi annenin 17aylik bebegine tecavüz olayi (allahim kimseye evlat acisi vermesin ve cocuklarimizi korusun tüm kötülüklerden:Saruboceq:)bunlarla kafayi yediydim ya nasil bir insanlikdir diye

Onların küçücük gülümsemeleri, Sıcacık anne demeleri, Küçücük kollarıyla boynunuza sarılmaları, öpmeleri bir annede ne yorgunluk bırakır ne de dert tasa.
Allah isteyen herkeze bu yüce duyguyu yaşatmayı nasip etsin.:Saruboceq:
Evletlarımızı bize bağışlasın. :Saruboceq:

canim aynen katiliyorum yazdiklarina maleseffki var bunlar keskede olmasa
ben cok zor bir dogum gecirdim ölümden döndüm ameliyat ettiler gözlerimi acdigimda yogun bakimdaydim ama allaha sükürler olsunki beni kizima bagisladi ve herseye deydi o dönem piskolojim cok bozukdu zaten cok duygusal bi insanim o dönemdede yetim yurdunda olaylar cikmisdi bakicilarin cocuklara yaptigi iskenceler olsun bi annenin 17aylik bebegine tecavüz olayi (allahim kimseye evlat acisi vermesin ve cocuklarimizi korusun tüm kötülüklerden:Saruboceq:)bunlarla kafayi yediydim ya nasil bir insanlikdir diye

işte anne dersin.. o kaç yaşındaki bebeğini bir erkeğe satan da anne... doğurup 3 günlük bebeği çöpe atan da anne.. dayaktan hastanelik eden de anne..

anne olmak
ole guzel bıseykı
sadece gordugum kadarıyla soluyorum bunu
ve cok ıstıyorum evlenıp anne olmayı
cok zor cok kutsal bı gorev anne olmak
allah ısteyen herkeze nasıp etsın ısallah

ben onları görünce tvde de gazetede dayanamıyorum çok üzülüyorum gözyaşlarımı tutamıyorum nasıl bir vicdana sahipler anlamıyorum valla

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

Back
X