- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
bunlar tatlı yorgunluklar bence öyle söyleme yavrularımız için herşeye değer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar tatlı yorgunluklar bence öyle söyleme yavrularımız için herşeye değer
anne olmayı bilmeyende o kadar çok kişi var ki.. acımadan bebeğini döven.. ona buna ezdiren.. koca korkusuyla çocuğa hayatı zindan eden.. kocasına kızıp çocuktan hıncını alan.. hayatı zindan eden.. çok üzülüyorum.. keşke herkeste annelik layıkıyla bulunsaydı..senağlama
anne olmayı bilmeyende o kadar çok kişi var ki.. acımadan bebeğini döven.. ona buna ezdiren.. koca korkusuyla çocuğa hayatı zindan eden.. kocasına kızıp çocuktan hıncını alan.. hayatı zindan eden.. çok üzülüyorum.. keşke herkeste annelik layıkıyla bulunsaydı..senağlama
canim aynen katiliyorum yazdiklarina maleseffki var bunlar keskede olmasa
ben cok zor bir dogum gecirdim ölümden döndüm ameliyat ettiler gözlerimi acdigimda yogun bakimdaydim ama allaha sükürler olsunki beni kizima bagisladi ve herseye deydi o dönem piskolojim cok bozukdu zaten cok duygusal bi insanim o dönemdede yetim yurdunda olaylar cikmisdi bakicilarin cocuklara yaptigi iskenceler olsun bi annenin 17aylik bebegine tecavüz olayi (allahim kimseye evlat acisi vermesin ve cocuklarimizi korusun tüm kötülüklerden:Saruboceq:)bunlarla kafayi yediydim ya nasil bir insanlikdir diye
arkadasim nede güzel yazdin allah insallah hepimizi o annelik duygusunu yasatir