• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNE OLMAK ...

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Hep konularim ayni ama napcam bimiyoruk.Niye bu cocuk boyle.Hem emmiyo hem ek gida almiyo hem uyumuyo bu sorunlarin hepsi bi bebekte olabilirmi.Etrafimdaki tum anneler stressiz rahat kolay büyütuyolar hayatlarindan hic birsey eksik olmuyo.
Ben kizim icin cok endiseleniyorum neden hic bi konuda rahat deiliz acaba birinin ahimi bu.Ya da bnm gibi cocugu zor olanlar var mi? Cok bunaldim yoruldum sabrediyorum bakalim nolcak

Arkadaşım bunların hepsi bir aradaysa bence bi doktora gotur. Bir de çocuğun ne kadarlik.

kaç aylık bebegınız?
uyku sorunu bızdede çözülmedi dogdugundan beri

Canım, anne olmak böyle bir şey, evet... Bazı bebekler zor olur, onun da kendine has bir karakteri var... İlk dönemde gaz sancısı sıkıştırır ağlar, şimdi diş sürmeye başlamıştır ağlar, huzursuz olur vs. Benim kızım da öyle aman aman iştahlı bir bebek değil ama ben şöyle bir yöntem izledim ek gıdaya başladığımda, bir gıdayı yemediyse zorlamayıp, akabinde başka bir gıda denedim... biraz zor oluyor ama bi süre sonra damak tadını öğreniyorsun, ne yer ne yemez, neyi iştahla yer neyi tükürür kusar... Zamanla oturacak merak etme... Ama sen daha iyisini bilirsin, eğer ciddi fark varsa diğer çocuklardan, bir doktora muayene ettir tabiki...

Hep konularim ayni ama napcam bimiyoruk.Niye bu cocuk boyle.Hem emmiyo hem ek gida almiyo hem uyumuyo bu sorunlarin hepsi bi bebekte olabilirmi.Etrafimdaki tum anneler stressiz rahat kolay büyütuyolar hayatlarindan hic birsey eksik olmuyo.
Ben kizim icin cok endiseleniyorum neden hic bi konuda rahat deiliz acaba birinin ahimi bu.Ya da bnm gibi cocugu zor olanlar var mi? Cok bunaldim yoruldum sabrediyorum bakalim nolcak

keşke benimde çocuğum olsada zor bi cocuk olsa :(
30 lu yaşlar dayım sanki hiç olmayacak diye düşünüyorum ve cok üzülüyorum..
ne güzel zor bi cocuk olsada bir kızınız var ona şimdi sımsıkı sarılıp allaha şükür edin...
herkesin sınavı farklı sabredin büyüyünce oda size hizmet edecek ilgilenecek. .
benim ise
tek korkum yaslaninca açılmayan bir kapım olması... duaya ihtiyacım var...

Canim dr kontrolune goturuyosundur kilosu gelisimi filan nasil? Uyumuyo derken gunduz uyuyo mu yoksa hic mi uyumuyo?. ek gidaya oyle kolay alismiyolar sanirim

Her vbebek aynı olmuyo ki benim oğlum çok sukur uslu bi çocuk uyku problemi yok bi ara geceyi gündüzle karıştırdi sonra geçti hiç mi yemek yemiyo anlamadım doktora Gittiniz mii

keşke benimde çocuğum olsada zor bi cocuk olsa :KK43:
30 lu yaşlar dayım sanki hiç olmayacak diye düşünüyorum ve cok üzülüyorum..
ne güzel zor bi cocuk olsada bir kızınız var ona şimdi sımsıkı sarılıp allaha şükür edin...
herkesin sınavı farklı sabredin büyüyünce oda size hizmet edecek ilgilenecek. .
benim ise
tek korkum yaslaninca açılmayan bir kapım olması... duaya ihtiyacım var...
:(.ins bi evladiniz olur hayitlisiyla .Sizde uzulmeyin lutfen

Her vbebek aynı olmuyo ki benim oğlum çok sukur uslu bi çocuk uyku problemi yok bi ara geceyi gündüzle karıştırdi sonra geçti hiç mi yemek yemiyo anlamadım doktora Gittiniz mii
Süt iciyo anne sutunu cok seviyo.Kilosuda iyi bide gunduzleri biraz daha uyuyo ama gece az az uyuyup uyaniyo veya hic uyumuyo.

En iyi ozel profesor doktorada goturdum biseyi yok dedi huy dedi.Bnde merak ettim bu huyda biri varmi diye

Bi zamanlar ben ...... ilk oğlumda resmen psikopata baglayıp depresyona girmiştim.

Emmedi hiç. Katı mama zar zor. 6 ay kakasını ben çıkardım. Gazını çıkarmak için gece gündüz dört döndüm.

O bir sene kabus gibiydi.

O zaman anca; 7 çocuk doğurup büyütmüş olan annemi anladım.

Nur içinde yat annem. Ben ikisiyle halaaa başedemiyorken sen nasıl 7 yaptın be gülüm ;(

ben sadece süt içermişim. mızmız zor uyuyan bi tipmişim - halada değiştim sayılmaz:KK45:

büyüdüm...

oda büyür...

benm çocuk bana benzemesin diye dua diyorum

Ahla filan ne alakası var? Cocuk huysuz demek ki. Herseyi nazara ah'a bağlamayın..

Öncelikle uyku eğitimi ver. Tracy hogg. Patates habuc kabaktan çorba yap ver muz yoğurt ver.

Back
X