- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.159
- 823
- 45
5 yıllık evlilik hayatım boyunca çocuk kelimesinden hep kaçtım. daha erken vakti var dünya kötü insanlar acımasız kariyerim işim rahatım keyfim ve daha niceleri. 5 yılın sonunda karar verdik Rabbim nasip etti klişe ama o zaman anlıyorsun gerçekten hayatın asıl şimdi başladığını, nefes aldığını. Daha önceden anlatılan sana muhtaç yedirmene doyurmana dedikleri konu var ya külliyen hikaye asıl sen ona Muhtaçsin yada muhtacım her şeyine. Ne büyük eksiklikmiş hayatımda Kalbimde...
Hamile kalınca anne olunca anladım ki bir anneye ne söyleyip söylemeyeceğine çok dikkat etmelisin söz konusu evlatlarını ilgilendiriyorsa. Çok başka bir pençemiz var bizim hemen savunmaya geçilen.
Anne olmak hayattan soyutlanmak sadece çocuk bakmak yemek yapmak istediğin zaman istediğin şeyi yapamamak Özgür olamamak gibi bir duygu değil ki Çocuk o ayak bağı değil çünkü. Sadece senin benim gibi onunda belli zamanlar da belli ihtiyaçları var o kadar...
Muhakkak oyledir canim saglikla güle güle büyütün, de geriden öyle gelmiyor iste. Varsın o da benim eksikligim olsun. Eksik birine laf etmeye de gerek yok bence.