Tam olarak benim de olmak istediğim kilo tebrik ederim gercekten siziBende 62 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğuma girdim. Ve evet sonrasında benimde hiç bir kıyafetim olmuyordu. Lohusalığında vermiş olduğu ruh hali ile bitik bir durumdaydım. Fakat sonrasında kendimi artık ayakta görmek istediğimden sağlıklı beslenmeye başladım. Hamur işi, beyaz ekmek, tatlı, abur cubur hepsini hayatımdan çıkardım. 3 ay içerisinde 55 kiloya ulaştım. Olması gereken irade, hırs ve azim. Bu üçü sayesinde başardım ...
İstedikten sonra sizde başarırsınız eminim :)Tam olarak benim de olmak istediğim kilo tebrik ederim gercekten sizi
Şey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydumİstedikten sonra sizde başarırsınız eminim :)
Bende hiç spor yapmadım sadece beslenme düzenimi değiştirerek kilo verdim deneyin olumlu sonuç alacağınıza eminimŞey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydum
İnsilün direnci sorunu varmıydı peki sizdeBende hiç spor yapmadım sadece beslenme düzenimi değiştirerek kilo verdim deneyin olumlu sonuç alacağınıza eminim
Sana kilolusun ondan hamile kalamıyorsun diyenleri sakın duyma. Bu yüzden de sakın üzülme, moralini bozma. Hamile kaldığım zaman hayatımdaki en kilolu ve en moralsiz zamanımdı. 60-65 bandında olan ben, 89 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Olacak olan olur, tasalanma.Şey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydum
Çok haklısınız ama işte insan ister istemez takıyorSana kilolusun ondan hamile kalamıyorsun diyenleri sakın duyma. Bu yüzden de sakın üzülme, moralini bozma. Hamile kaldığım zaman hayatımdaki en kilolu ve en moralsiz zamanımdı. 60-65 bandında olan ben, 89 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Olacak olan olur, tasalanma.
Çok haklısınız ama işte insan ister istemez takıyorinşallah benım de olur
İnşallah evet var ama doktor ilaç vermediİnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur. Takma, üzülme.
Ama insülin direnci varsa tedavi olmanı tavsiye ederim.
Belki ilk başta diyetle halledebileceğiniz değerler olduğu için ilaca başlatmamıştır. İnsülin direnci uzun süre geçmezse tip 2 diyabete çeviriyor. Dikkatli olmak lazım.İnşallah evet var ama doktor ilaç vermedi
Şey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?