• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmanın hafifliği , 74kilo olmanın ağırıyla ölümüne kapışır😡😞😭

Pelinimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
9
3
1
34
Evet kızlar başlıktan da anlayacağınız gibi anne oldum ve sonrasında hoop tombis oldum. 64 kilo ile hamile kalmıştım 79 kilo ile doğuma girdim. Ki zaten doğumdan once de balik etliydim ideal bi kilom yoktu. Ancak şimdi doğumdan aylar sonra olmak istediğim yerden cooooook uzaklardayım. Sizlere sorum, sofralara kırmızı görmüş boğa gibi saldirmami ne engeller. Öyle istahim açık ki korkarım içimdeki kara delik bi süre sonra hepinizi yutacak. Psikolojik olarak bitik durumdayım, kilotlarim bile olmuyor, yeni kıyafetler üstümde çok kötü duruyor, bacaklarım selulitten geçilmiyor. Tüm bu kötü yönlerin farkinda olmama rağmen sürekli sürekli sürekli açım. Bu duygu durumundan çıkamıyorum. Sizden ricam benle ayni yoldan geçmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi. Lütfen kendimi bulmama yardim edin. Siz kendi diyetinizde neler yaptınız nasıl yol aldınız??

Canım diyet gruplarına girmeni öneririm ben de yeni doğum yaptım sayılır emziriyorum o şekilde toparladım

Ayni durumdayim dolabimda 1 tane kiyafetim kalmadi. Hic.biri olmuyor. Cok moralim bozuk. Bir yerlerden baslamk istiyorum ama nereden :(

Bende 62 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğuma girdim. Ve evet sonrasında benimde hiç bir kıyafetim olmuyordu. Lohusalığında vermiş olduğu ruh hali ile bitik bir durumdaydım. Fakat sonrasında kendimi artık ayakta görmek istediğimden sağlıklı beslenmeye başladım. Hamur işi, beyaz ekmek, tatlı, abur cubur hepsini hayatımdan çıkardım. 3 ay içerisinde 55 kiloya ulaştım. Olması gereken irade, hırs ve azim. Bu üçü sayesinde başardım ...

Merhaba bayanlar ben de doguma 76 ile giriş belli vir müddet sonra 65e inenlerdenim,ideal kilom 57-58 bu hafta tartıldım ve alarm ötmeye basladı beynımde 68,5 cıktım şaka gibi.önce bi 6 gün isveç yapıp sonra intermittent fasting e mi gecsem dıyorum

Bende 62 kilo ile hamile kalıp 80 ile doğuma girdim. Ve evet sonrasında benimde hiç bir kıyafetim olmuyordu. Lohusalığında vermiş olduğu ruh hali ile bitik bir durumdaydım. Fakat sonrasında kendimi artık ayakta görmek istediğimden sağlıklı beslenmeye başladım. Hamur işi, beyaz ekmek, tatlı, abur cubur hepsini hayatımdan çıkardım. 3 ay içerisinde 55 kiloya ulaştım. Olması gereken irade, hırs ve azim. Bu üçü sayesinde başardım ...
Tam olarak benim de olmak istediğim kilo tebrik ederim gercekten sizi 😊

Şey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydum 😔
Bende hiç spor yapmadım sadece beslenme düzenimi değiştirerek kilo verdim deneyin olumlu sonuç alacağınıza eminim

Mide küçültme ameliyatı sonrası 50 kilo verip hamilelikte 61 den 78 e çıktım.dogumdan sonra ve emzirdigim dönemde tekrar 61 e dustum. Ne yazikki sütüm anca dört ay geldi ve ne zaman emzirmeyi kestim hızla kilo aldım 72 oldum. Çok.uzgunum başladığım yere en eski halime donmekten.cok.korkuyorum her türlü fikre ve yardıma açığım bende .

Şey açıkcası ben hareketsiz kalıyorum ondan sanırım zor durumdayım çocuğum da yok herkes diyor kilolusun ondan olmuyor oysaki evlendiğimde 50 kiloydum 😔
Sana kilolusun ondan hamile kalamıyorsun diyenleri sakın duyma. Bu yüzden de sakın üzülme, moralini bozma. Hamile kaldığım zaman hayatımdaki en kilolu ve en moralsiz zamanımdı. 60-65 bandında olan ben, 89 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Olacak olan olur, tasalanma.

Sana kilolusun ondan hamile kalamıyorsun diyenleri sakın duyma. Bu yüzden de sakın üzülme, moralini bozma. Hamile kaldığım zaman hayatımdaki en kilolu ve en moralsiz zamanımdı. 60-65 bandında olan ben, 89 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Olacak olan olur, tasalanma.
Çok haklısınız ama işte insan ister istemez takıyor 😔 inşallah benım de olur

:KK43: seni o kadar iyi anliyorum ki. Bir yildir tedavi görüyorum. Hic bir zaman zayif olmadim 70 Kg felandimboyumda 172cm iki ay önce doktorumun yanlis verdigi tedavi yüzünden 18 kilo aldim bir ayin icinde ve suan 88 kiloyum. Doktorumu degistirdim hemen. Ve iki ay kadar ara verdim tedaviye, biran önce kilo verip devam etmek istiyorum :KK43:

Back