- 27 Temmuz 2016
- 28
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Reverans_Tek
Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..
Not: sadece paylasmak istedim :) şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
Not: sadece paylasmak istedim :) şimdiden okuyan herkese teşekkürler...