Anne olmayı istemek !

daha çok gençsin akışına bırak biraz, çok fazla dinleme kendini, yumurtlama döneminde anlıyorum ağrım akıntım oluyor demişsin mesela, bu bile kendini ne kadar çok incelediğini gösteriyor, kaç yıllık evlisin ki daha, acele etme...

evet malesef kendimi incelemeye basladım yumurtalarin yavas diyince doktor ister istemez acaba hap fayda ettimi calisiyomu bu gibi sorular kafamda dönüp dolaşıyodu taki bi kac gun once baska bi doktora daha görünene kadar.. 3 yıllık evliyim henüz 1 bucuk yildirlida bebek istiyoruz daha cok esim istiyo oda 26 yasinda.. birazda o beni stres altinda birakti ilk dönem istediginin farkindayim oda en az benim kadar kafaya takiyo birazda bana belli etmemeye calisiyo ama iste insanin elinde degil stres yapip yapmamak

Olur yaa, çok gençsin... bence çok takıldığın için, stress etkili... ben yapıyorumluk bir durum yok ki, O ol diyince olacak inşallah.

Düşünmeyin; gencim mutluyum, hayat güzel, özgürlük hoş modunda takılabilsen, bir bakmışsın bebiş yola düşmüş :KK66:

Merhaba arkadaşlar ben 22 yasinda almanyadan katiliyorum yaklasik 1 yildirli kadinlar kulubu takipcisiyim... benim bi sıkıntım var malesf kafam karısık biraz.. bir defa düsük yaptım 5 haftalık ve cocuk istiyorum ama olmuyor bir türlü.. burda 3 doktora gittim hepsi de hic biseyim olmadigimi saglikli oldugumu söylediler... fakat bu yıl 5 ci ayda izine turkiyeye gittigimde doktora gorunmek istedim 2 özel hastaneye gittim birisi yumurtalıklarımın tembel oldugunu söyledi ve bana 6 ay uygulamam gereken 4 kutu hap yazdı..bu arada benim adetim düzenli 28 veya 29 gun kesin adet olurum ve yumurtladigim gunleri hissedebiliyorum agrim ve akintim olur bu benim kafami karistirdi ve baska bi kadin doktoruna daha gittim oda hic biseyim olmadiigini saglikli oldugumu soyledi hic bi sonuc alamadan almanyaya geldim bi kac gun öncede baska bi doktora daha gittim oda bana kizdi bu haplari neden kullandigimi sordu ve sen benim kizim olsaydin bu hapi kullandirtmazdim dedi daha yasin cok genc ve sagliklisin dedi vitamin hapi verip gonderdi 3 ay icerisinde hamile kalmazsan gel hormonlarina bakcaz dedi... boyle bi durum yasayan var mi aranizda.. kafama takiliyo hep esimdede sorun yok galiba bir defa gorundu oda. hayirlisi olsun diyelim insAllah benimle birlikte isteyen herkese rabbim hayirli evlad nasip etsin..

Not: sadece paylasmak istedim :) şimdiden okuyan herkese teşekkürler...
Bir kere düşük yapmışsınız oluyor demek ki çocuğunuz. Geçmiş olsun bu arada. Bana da birşeyiniz yok gibi geldi. Sağlıklı bir kadının bile o ay hamile kalma ihtimali pek yüksek değildir.

Yumurtlama zamanınızı da anlıyorsunuz ne güzel. Biraz daha sabredin. 1 yılı doldurun. Olmazsa yine gidersiniz.

Bir kere düşük yapmışsınız oluyor demek ki çocuğunuz. Geçmiş olsun bu arada. Bana da birşeyiniz yok gibi geldi. Sağlıklı bir kadının bile o ay hamile kalma ihtimali pek yüksek değildir.

Yumurtlama zamanınızı da anlıyorsunuz ne güzel. Biraz daha sabredin. 1 yılı doldurun. Olmazsa yine gidersiniz.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız icin ilgili oldugunuz icin :) bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Evet doktorda dedi zaten bir defa hamile kalmışın bu iyi bi gelişme dedi yaşım küçük oldugu icinde tutmamış olabilir dedi ama böyle bi ihtimal varmı tabi orasını bilmiyorum

Olur yaa, çok gençsin... bence çok takıldığın için, stress etkili... ben yapıyorumluk bir durum yok ki, O ol diyince olacak inşallah.

Düşünmeyin; gencim mutluyum, hayat güzel, özgürlük hoş modunda takılabilsen, bir bakmışsın bebiş yola düşmüş :KK66:

:KK200: çok çok sağolun güzel yorumunuz icin.. evet çok sükür gencim mutluyum :halay: düsünmemek icinde şuan ehliyet yapıyorum uğraş buldum kendime oda benim icin iyi oldu gerçekten yoksa hep kendimi dinliyorum saçma sapan ve insanlarında yazık der gibi bakışlarından da çok sıkıldım dogrusu sanki tek cocugu olmayan ben misim gibi:63:

Eşinize test yapıldı mı ?
Bir de imkanınız var ise ,ikinizin de genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim.
Amh, prolaktin, tiroit değerleri önemli.

Evet yaşınız çok genç fakat bazı durumlar yaşa bakmıyor, acilen önlem alınması gerekebiliyor.

Eşinize test yapıldı mı ?
Bir de imkanınız var ise ,ikinizin de genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim.
Amh, prolaktin, tiroit değerleri önemli.

Evet yaşınız çok genç fakat bazı durumlar yaşa bakmıyor, acilen önlem alınması gerekebiliyor.

tesekkur ederim öncelikle evet yaşa bakmıyo haklısınız 3 ay daha bekleyim sonra başka bi türlü tedaviye başlarız herhalde.. eşiminde bi problemi çıkmadı şükür.. ama dediginiz gibi genetik test veya kan degerlerimiz onlarlada ilgili olabilir.

Back
X