- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
Ben ne cins bir insan oldum bilmiyorum? Belki de yaşadıklarım beni bu hale getirdi.. Çocuk meselesini 2-3 sene kafamda ertelemiştim ki, duygusal bir hissim de yok anne olmaya, özellikle 3-4 senedir böyleyim kaldı ki önce anne olmayı istemem lazım diye düşünüyorum yani bu düşünceye ve hisse sahipken bence doğru yoldayım ama bazı şeyler var ki düşündüğün gibi gitmez ve sana seçme şansı kalmaz. İşte o noktadayım ben.
Önüme 2 yol çizildi ya hamile kalmaya çalışacağım ya da ertelemeye devam ederek bu ihtimali tamamen ortadan kaldıracağım..
3 ay zaten olması gereken tedaviydi, bense bi 3 ay daha ilaca devam etmeyi seçerek uzattım, 3 ay dediğin nedir ki? Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ya sonra? İşte orası meçhul..
Ne karar vereceğini bilememek en kötüsü, belki de kazandığımı zannettiğim zaman, aslında kaybettiğim olacak..
Endometriozis hastasıyım (çikolata kisti)
Önüme 2 yol çizildi ya hamile kalmaya çalışacağım ya da ertelemeye devam ederek bu ihtimali tamamen ortadan kaldıracağım..
3 ay zaten olması gereken tedaviydi, bense bi 3 ay daha ilaca devam etmeyi seçerek uzattım, 3 ay dediğin nedir ki? Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ya sonra? İşte orası meçhul..

Ne karar vereceğini bilememek en kötüsü, belki de kazandığımı zannettiğim zaman, aslında kaybettiğim olacak..
Endometriozis hastasıyım (çikolata kisti)
Son düzenleme: