Gebeliğe Hazırlık Anne olmayı istiyorum tavsiye istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalperest_05

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
45
24
3
27
8 aydır anne olmak istiyorum her ayı iple çekiyorum sanırım yoruldum tavsiye istiyorum dertleşmek istiyorum

Ben ve eşim yapmadık bana sadece kimyasal gebelik geçirirken yumurtalarıma baktı hiçbirşey yok diyip dönderdi doktor hangi tesler yapılıyo
Eşiniz sperm testi yaptıracak ürolojide. Siz de hormon tahlili yaptıracaksınız kadın doğumda.

Eşiniz sperm testi yaptıracak ürolojide. Siz de hormon tahlili yaptıracaksınız kadın doğumda.
Suan 10 gün gecikmem var hep gecikme yasıyorum kimyasal gebelikten sonra düzensizleşti kaset test yaptım negatif doktordan randevu aldım 2 hafta sonraya verdi

Ben de eşimde yaptırdık testleri sıkıntı çıkmadı ama her seferinde öyle hevesleniyorum ki ama olmuyor olmadıkça daha da üzülüyorum

8 aydır anne olmak istiyorum her ayı iple çekiyorum sanırım yoruldum tavsiye istiyorum dertleşmek istiyorum
Canim ben 2. Ayimizda gebe kaldım üstelik adetimden 2 gün önceydi. Benim her ilişkide yaptığım tek şey kalcamin altına 2 yastık bırakıp 3-4 saat uzanmak oldu. Belki benim gebe kalmamda büyük etkisi olmuştur üstelik ben vajinusmus hastasıyım penisin sadece ucunu içime alabiliyordum

Bende 6 ay boyunca vajinismus belasıyla uğraştım yeni yendim. Ama olmadı yastık da koyuyorum klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bi ay ama nasip işte dua et canım öyle istiyorum öyle dua ediyorum ki

Bende 6 ay boyunca vajinismus belasıyla uğraştım yeni yendim. Ama olmadı yastık da koyuyorum klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bi ay ama nasip işte dua et canım öyle istiyorum öyle dua ediyorum ki
Dualarımda sanada yer vericem canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla isteğine ulasmani nasip etsin

Yaa ne 3 kadar heyecanlı bir süreç başlamş senin için Allah sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…