- 13 Mart 2021
- 45
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hayalperest_05
8 aydır anne olmak istiyorum her ayı iple çekiyorum sanırım yoruldum tavsiye istiyorum dertleşmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 8 aylık evliyim bende çok istiyorum ocakta kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hala hamile kalamadım çok üzülüyorum8 aydır anne olmak istiyorum her ayı iple çekiyorum sanırım yoruldum tavsiye istiyorum dertleşmek istiyorum
Ben ve eşim yapmadık bana sadece kimyasal gebelik geçirirken yumurtalarıma baktı hiçbirşey yok diyip dönderdi doktor hangi tesler yapılıyoGerekli testler yapıldı mı? Size ve eşinize?
Eşiniz sperm testi yaptıracak ürolojide. Siz de hormon tahlili yaptıracaksınız kadın doğumda.Ben ve eşim yapmadık bana sadece kimyasal gebelik geçirirken yumurtalarıma baktı hiçbirşey yok diyip dönderdi doktor hangi tesler yapılıyo
Suan 10 gün gecikmem var hep gecikme yasıyorum kimyasal gebelikten sonra düzensizleşti kaset test yaptım negatif doktordan randevu aldım 2 hafta sonraya verdiEşiniz sperm testi yaptıracak ürolojide. Siz de hormon tahlili yaptıracaksınız kadın doğumda.
O zaman eşim içinde randevu alimEşiniz sperm testi yaptıracak ürolojide. Siz de hormon tahlili yaptıracaksınız kadın doğumda.
Canim ben 2. Ayimizda gebe kaldım üstelik adetimden 2 gün önceydi. Benim her ilişkide yaptığım tek şey kalcamin altına 2 yastık bırakıp 3-4 saat uzanmak oldu. Belki benim gebe kalmamda büyük etkisi olmuştur üstelik ben vajinusmus hastasıyım penisin sadece ucunu içime alabiliyordum8 aydır anne olmak istiyorum her ayı iple çekiyorum sanırım yoruldum tavsiye istiyorum dertleşmek istiyorum
Dualarımda sanada yer vericem canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla isteğine ulasmani nasip etsinBende 6 ay boyunca vajinismus belasıyla uğraştım yeni yendim. Ama olmadı yastık da koyuyorum klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım bi ay ama nasip işte dua et canım öyle istiyorum öyle dua ediyorum ki
Dualarımda sanada yer vericem canım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla isteğine ulasmani nasip etsin![]()
Yok canim daha var 7 haftalık gebeyim :)Doğdu mu canım evladın![]()
Amiin inşallahYaa ne 3 kadar heyecanlı bir süreç başlamş senin için Allah sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin inşallah![]()