Anne oluyorum hayırlısıyla

Sakın bitanem hemen sevinme ben o duyguyu çok iyi biliyorum çünki kimyasal gebelik denilen bisey var oda şu demek beta hcg değerin yüksek çıkıyor önce lakin dna yapısı bozukluğundan embiryonun sonradan beta hcg değerin düşüp direk dışarı atabiliyor normal bir şekilde sen keseyi ve kalp atışını duymadan görmeden neolur sevinme bitanem biraz daha sabır çünki o acıyı 2 defa yaşadım sen baştada dediğim gibi 2 gün sonra git tekrar değerini ölçtür eğer iki karına çıktı ise harıkasın

Sakın bitanem hemen sevinme ben o duyguyu çok iyi biliyorum çünki kimyasal gebelik denilen bisey var oda şu demek beta hcg değerin yüksek çıkıyor önce lakin dna yapısı bozukluğundan embiryonun sonradan beta hcg değerin düşüp direk dışarı atabiliyor normal bir şekilde sen keseyi ve kalp atışını duymadan görmeden neolur sevinme bitanem biraz daha sabır çünki o acıyı 2 defa yaşadım sen baştada dediğim gibi 2 gün sonra git tekrar değerini ölçtür eğer iki karına çıktı ise harıkasın
Anladım canım benim şuanda bebişin var mı bilmiyorum ama yoksa bile en kısa zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin..
Yorumun için çok teşekkür ederim ince ince anlatmışsın.çok cahilim bu konularda allah razı olsun

Merhabalar
Aynen bende anne oluyorum 14 nisanda adet olmam lazimdi olmadim evde test yaparak dün hamile olduğunu öğrendim hayırlısı ile ama kan testi yatırmadım :(

Merhabalar
Aynen bende anne oluyorum 14 nisanda adet olmam lazimdi olmadim evde test yaparak dün hamile olduğunu öğrendim hayırlısı ile ama kan testi yatırmadım :KK43:
Bence yaptırmalısın kan tahlilini de..Aslında benim bugün tekrarlamamam gerekiyordu fakat pazartesi günü gidicem eşimle birlikte kese görünür mü bilmiyorum ama yine de muayene olucam ve tahlil yaptırıcam..şu karın ağrısı beni çok yoruyo sende de var mı acaba

Bence yaptırmalısın kan tahlilini de..Aslında benim bugün tekrarlamamam gerekiyordu fakat pazartesi günü gidicem eşimle birlikte kese görünür mü bilmiyorum ama yine de muayene olucam ve tahlil yaptırıcam..şu karın ağrısı beni çok yoruyo sende de var mı acaba

Var aynen kasıklarım da ağrı var özellikle solda arada sağa geçiyor hala adet sancısı gibi ara ara geliyor
Sınavlarım var 7 gün sonra sınavlarım bitsin gideceğim inşaAllah
Sendeki de çok mu canım sanci

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin değerin gayet iyi kimyasal gebelikte değer 10-20 gibi olur. Benim adet günümde 78 di değerim. Kan vermediğine iyi yapmışsın çünkü kana ihtiyacın var pazartesi verirsin artık. Kese değerin 2500 ü geçince 5.hafta dolunca görülür bebek zaten 6.Hafta dolduktan sonra görülür tabiki kişiden kişiye değişir. Allah herkesin bebeğini korusun

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin değerin gayet iyi kimyasal gebelikte değer 10-20 gibi olur. Benim adet günümde 78 di değerim. Kan vermediğine iyi yapmışsın çünkü kana ihtiyacın var pazartesi verirsin artık. Kese değerin 2500 ü geçince 5.hafta dolunca görülür bebek zaten 6.Hafta dolduktan sonra görülür tabiki kişiden kişiye değişir. Allah herkesin bebeğini korusun
Amin canım benim allah razı olsun
Senin de değerin benimle aynı cıvardaymış o zaman korkmama gerek yok ya korktuğumdan da gidemiyorum doktora çok panik yapıyorum 9 ayı nası geçiricem hiç bilmiyorum

Var aynen kasıklarım da ağrı var özellikle solda arada sağa geçiyor hala adet sancısı gibi ara ara geliyor
Sınavlarım var 7 gün sonra sınavlarım bitsin gideceğim inşaAllah
Sendeki de çok mu canım sanci
Evet çok oluyo karnım sert gibi sanki kramp gibi giriyo ağrı ben mi çok abartıyorum acaba diyorum şu gerinme isteği falan çok oluyo dikkat etmeye çalışıyorum uykumda gerinirken uyanıyorum yapmamalısın bunu diyorum falan hareketlerine dikkat et diyo annem kayınvalidem görümcelerim yerleşme savcısıymış sanırım

Evet çok oluyo karnım sert gibi sanki kramp gibi giriyo ağrı ben mi çok abartıyorum acaba diyorum şu gerinme isteği falan çok oluyo dikkat etmeye çalışıyorum uykumda gerinirken uyanıyorum yapmamalısın bunu diyorum falan hareketlerine dikkat et diyo annem kayınvalidem görümcelerim yerleşme savcısıymış sanırım

Sanırım sürekli oluyor kasık ağrısı ben ilk korktum acaba sıkıntımı var diye bir arkas im daha var ben o ağrıyı doğurama kadar çektim dedi şok oldum çünkü bebek büyüdükçe ağrı oluyormuş oda dolayısıyla 9 ay in hepsinde sürüyor muş :(

Sanırım sürekli oluyor kasık ağrısı ben ilk korktum acaba sıkıntımı var diye bir arkas im daha var ben o ağrıyı doğurama kadar çektim dedi şok oldum çünkü bebek büyüdükçe ağrı oluyormuş oda dolayısıyla 9 ay in hepsinde sürüyor muş :KK43:
Özellikle çok ayakta kalınca iş yapınca daha çok ağrım oluyo çünkü uyandığımda hissetmiyorum bişi gözüm korktu şimdi hep böyle mi geçicek :KK43: bi de bende senelerdir karnımı içime çekme alışkanlığım var göbek var ne yapsam kurtulamadım ve sadece uyurken salarım kendimi içine çekme olayını da bırakmam mı lazım:olamaz:

Vallahi o konu hakında fikrim yok ama çekme boş ver evlisin beğenen böyle beğenmiş :) bende kilo alınca karın bölgesinden alıyorum direk hele yan yatınca çok çirkin duruyor ama takmıyorum eskisi gibi amannnnnn diyorum bence takma boş ver zaten hamilelik süresince kilo alacagiz çekme sal hepsini benim gibi:KK48:

Vallahi o konu hakında fikrim yok ama çekme boş ver evlisin beğenen böyle beğenmiş :) bende kilo alınca karın bölgesinden alıyorum direk hele yan yatınca çok çirkin duruyor ama takmıyorum eskisi gibi amannnnnn diyorum bence takma boş ver zaten hamilelik süresince kilo alacagiz çekme sal hepsini benim gibi:KK48:
Ayyy göbeksiz 38 beden göbekle 40 42 :eek: bi de ben ay ay hamileliğimde göbeğimi fotograflicam düşünsene ilk aylardan itibaren göbüş hep 5 aylık :halay::halay:

Bu arada şimdi dikkat ettim de aramızda 1 hafta var sende durumlar nasıl keseyi gördün mü beta hcg kaç hamilelik nası gidiyo

Doğrusu hala doktora gitmedim sınavlarım var ders çalışıyorum
İnşaAllah tek seferde geçerim :(
Bu hafta Allah in izni ile gideceğim bi kaç güne inşaAllah
Çünkü çok okudum 4 haftalık giden arkadaşların kese yok 15 gün sonra geri gel demiş hep doktorlar
Bende 10gün bekleyip öyle gideyim dedim:KK48::KK48:
Kese mese ne varsa birden görürüm diye yoksa doktor 15gün sonra banada derse busefer çocukta birseymi var diye aklım gider:110:

Sende durumlar nasil canım benim
Kese görünümü bak merak ettim simdi:anneadayı:

Doğrusu hala doktora gitmedim sınavlarım var ders çalışıyorum
İnşaAllah tek seferde geçerim :KK43:
Bu hafta Allah in izni ile gideceğim bi kaç güne inşaAllah
Çünkü çok okudum 4 haftalık giden arkadaşların kese yok 15 gün sonra geri gel demiş hep doktorlar
Bende 10gün bekleyip öyle gideyim dedim:KK48::KK48:
Kese mese ne varsa birden görürüm diye yoksa doktor 15gün sonra banada derse busefer çocukta birseymi var diye aklım gider:110:

Sende durumlar nasil canım benim
Kese görünümü bak merak ettim simdi:anneadayı:
Canım ben de senle aynı durumdayım önümüzdeki hafta sonu sınavım var çok araştırıyorum şu beta hcg olayını pazartesi kan verdim 780 çıktı 5 haftaya göre gayet iyi geldi kayıt kabuldeki kızla konuştuk bak ben daha bu süreci yeni geçirdim hiç panik yapma sonuç çıkınca gel konuşalım dedi neyse konuştuk senin şuan 3 gün sonra falan 1500 olur kese o zaman görünür dedi hiç boş yere para verme görünmicek çünkü dedi.ama ben eşimden de ayrı gitmek istemiyorum doktora eşim pazartesi çalışmıyo yine o zaman gidicem bi de 2000 lerde de kalp duyuluyomuş beta hcg bu hızda giderse pazartesi 2000 i geçer gibi geliyo o yüzden pazartesi gidicem inşallah dilediğim gibi olur :dua:
Bu arada sınav dedin açıköğretim mi senin de

Back
X