Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun ne guzel lutfen bizler icin de dua etkızlar tek hayalim anne olmaktı sonunda oldu hamileyim Allah isteyen herkese versin
Ne kadar suredir istiyordun kacinci ayinda oldukızlar tek hayalim anne olmaktı sonunda oldu hamileyim Allah isteyen herkese versin
Hayirli olsun ne guzel lutfen bizler icin de dua et
Eylülde evlendim kasımda istemeye başladık Ocak'ta hamile kaldımNe kadar suredir istiyordun kacinci ayinda oldu
Sen ne zamandır istiyosunNe kadar suredir istiyordun kacinci ayinda oldu
Ne guzel Rabbim bize de nasip etsin benim bu ay 9. Ayim. Yani 9 aydir deniyoruz. Hormon testlerim filan herseyim normal esimin sperm testi de. Bu ay hatta dun rahim ici film de cektirdim tupler de acik cikti. Artik beklemedeyim RABBim ne zaman uygun gorurse olur. Cok canim acidi yandi ama her zorluktan sonra kolaylik vardir guzel sonucu insaALLAH olacaktirEn kısa zamanda Şen'de alırsın böyle bi haber inşallah bambaşka bi duygu Yen'i evli sayılırım 2 ay cok istedim olmadı 3. Ay ümidi kestim hiç beklemezken oldu 10 haftalık oldu zor dönemler geçiriyorum ama ondan gelen herşeye razıyım
Biz 2015 agustos evlendik. 2016 haziran dan beri istiyoruz ama henuz olmadiSen ne zamandır istiyosun
Yeri zamanı varmış o kdr garip bişey yaşadım ki şaka gibi 2 ay istedim gün aşırı kafaya taktım olmadı 3. Ay İnan sadece 1 kereden kaldım farklı olarak bazı arkadaşlarım hacamat tavsiye etmişlerdi klinikte yaptırdım belki o sebep belki rabbim o zamana denk getirdi bilemem ama dua et bol bol bende edicem senin içinNe guzel Rabbim bize de nasip etsin benim bu ay 9. Ayim. Yani 9 aydir deniyoruz. Hormon testlerim filan herseyim normal esimin sperm testi de. Bu ay hatta dun rahim ici film de cektirdim tupler de acik cikti. Artik beklemedeyim RABBim ne zaman uygun gorurse olur. Cok canim acidi yandi ama her zorluktan sonra kolaylik vardir guzel sonucu insaALLAH olacaktir
Üzülme olur hamile olduğumu öğrendiğimden beri bulantı kusma halsizlik yasıyorum hastane dışında evden çıkamıyorum yemek yapamıyorum yiyemiyorum bilmezdim böyle zor olacağını ama evlat için değiyormuşBiz 2015 agustos evlendik. 2016 haziran dan beri istiyoruz ama henuz olmadi
Hayırlı olsun darısı basmzakızlar tek hayalim anne olmaktı sonunda oldu hamileyim Allah isteyen herkese versin
Amin canım inşallah olurHayırlı olsun darısı basmza![]()
Teşekkürlercanımmmmm hayırlı olsun