Bebek Beslenmesi Anne sütü alan bebeklerde alerji?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bebegim676

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
62
3
26
Bebegim sadece anne sütü aliyor 3 aylik vucudunda benek benek kizarikliklar cikiyor kabariyor. Bazen cogalip azaliyor.. doktorlar alerji diyor ama neye karsi oldugu belli degil inek sütüne karsi varmi diye baktilar bisey cikmadi. Besin alerjisiymis ama ne oldugu bilinmiyor kücük oldugu icin alerji testleride sonuc vermez diyolar ne yiyp ne yemiycemi artik sasrdim böyle bi durumla karsilasan varmi nelerden kacinmaliyim ?

Bebegim sadece anne sütü aliyor 3 aylik vucudunda benek benek kizarikliklar cikiyor kabariyor. Bazen cogalip azaliyor.. doktorlar alerji diyor ama neye karsi oldugu belli degil inek sütüne karsi varmi diye baktilar bisey cikmadi. Besin alerjisiymis ama ne oldugu bilinmiyor kücük oldugu icin alerji testleride sonuc vermez diyolar ne yiyp ne yemiycemi artik sasrdim böyle bi durumla karsilasan varmi nelerden kacinmaliyim ?
Benim bebegmdede aynisi oluyordu yunurtadan oldugunu anladim birde galiba bizim sut alerjomzde var mama alerji yapti henuz dr gitmedik :(

benimde bebegim 39 gunluk 1 hafta once yuzunde isilik.gibi basladi once sicaktandir dedik doktora gittkk onemli degil gecer dedi 2 gundur kizarikliklar artti alerji gibi duruyo korkuyorum cok kotu oldu yavrumyn yuzu kasiniyo galiba eli hep yuzunde tekrar doktora gidicem ama gecmez artar diye korkuyorum neye alaerjisi olabilir acaba

Back
X