Bebek Beslenmesi anne sutu fazla olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsenctnkya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
25
10
38
41
meraba sutu fazla olan bebegi emmeyen sutu cok gelen varsa sutunu bagislamak istermi ben kanserim ve anne sutune ihtiyacim var cok iyi geldigini ogrendim ankaradayim vermek isteyenlerin cvbini bekliyorum

meraba sutu fazla olan bebegi emmeyen sutu cok gelen varsa sutunu bagislamak istermi ben kanserim ve anne sutune ihtiyacim var cok iyi geldigini ogrendim ankaradayim vermek isteyenlerin cvbini bekliyorum
Allah şifa versin.Oglum icin facebook anne sütü bağışı grubundan süt bulmuştum hem de cok çabuk.İstersen oraya yaz canım geçmiş olsun

Allah şifa versin.Oglum icin facebook anne sütü bağışı grubundan süt bulmuştum hem de cok çabuk.İstersen oraya yaz canım geçmiş olsun
Merhaba ben se süt arıyorum 11 eylülde doğum yaptım. Siz o gruptan süt alan tecrubeli bi annesiniz sanırım. Ben de almayı istiyırum ama nelere dikkat etmeliyim. Bebeğimin ayına göre sağılmış süt mü almam gerekiyor? 6 aylıkken bebeği olan annenin sağdığı süt 2 aylık bebeğe verilir mi

merhaba evet ben 2017 ocak ayında dogum yaptım mart gibi süt ihtiyacım başladı süt kardesimiz 5 gün küçük bizden annesi cok önceden başlamış süt biriktirmeye eski yeni demeden süt posetlerinde yazan tarihi ve saati dikkate alarak önce en eskileri verdim hızla tükendi zaten yaklaşık 7 aylık olana kadar süt verdi süt annemiz.Tek düşündüğüm anne sütü alabilmesiydi oglumun onu bulunca başka birseye dikkat etmedim.süt annemiz simdi kardesim oldu benim.Farklı sehirlerdeyiz sık görüşüyoruz mutluyuz bu kadar.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…