Anne Sütü kalitesi?

Bebek ilk emdıgı sut acık renk olur böylece başlangıçta kan şekeri düzene gırer ılerleyen dakikalarda sut emdikçe koyulaşır daha yağlı ve doyurucu olan o suttur .allah oyke bır sıstem kurmuski şaşırmamak elde degıl.sız her emzırmenızde göğsü boşaltmasını sağlayın yeter.benımbildıgım bu

Yani sizce göğsü dolu dolu olan birinin sutu doyurucu mudur

Benim oglumda cok emiyordu ve cevremdeki herkez sutun yetmiyor o yuzden cok emiyor istarla mama ver ac bu cocuk diyorlardi ve ben uzulup agliyordum sutum yetmiyor saniyordum ama yinede israrla mama vermiyordum anne sutu daha faydali diye ve her dr gittigimde kilosu gayet normal ilerliyordu ve iyikide dinlememisim diyordum sen etrafindakilere kulak asma anne sutu her zaman en faydali suttur kaliteymis takilma bunlara emzir emzirebildigin kadar ben oglumu 26 aya kadar emzirdim :)

Canim benim kizim 21 günlük bende bu hataya düştüm neyseki direkten döndüm kizim sürekli ağlıyordu annemde sütun doyurmuyor mama verelim dedi iki gün hem mama hem anne sutuverdim sonra kontrolumuz vardi doktor kiloalma gerilemis dedi bende durum böyle diye anlattim mama vermeye başladım dedim doktorum cok kızdı tabi kilo alimi iyi gidiyor ben sana mama ver demedim dedi sonra hemen süt sagmaya yolladi beni tek seferde kac ml gelecek bebege yetip yetmediğini ölçtük neyseki yeterli cikti tabi doktora Süt kalitesidiye birsey varmi onu sormayi unuttum cevredikilerden duyduğum birşey bakalim bi dahaki kontrole sorucam

Canim sutun yeterli geliyor demekki sagdigin zaman dr zaten yeterli olmadigini gorseydi uyarirdi seni bak eskiden bu kadar dr yokmus buyuklerin laflarina kulak asarlarmis tecrubeli olduklari icin ama suan bu boyle olmamali cok sacma kimsenin lafina bakma dr ne diyorsa onu yap sakin mama verme anne sutu cok guzel birsey kaldi ki dr sana mamayi onermemis dr onerseydi tamam derdim ve o guzel kafani boyle seylere yorupta kendini huzursuz etme derim ben sen sadece huzurlu ol ki sutunun yettigine inanki bu boyle olsun canim huzurla o guzel mis kokan yavrunu emzir

Haklısın canım psikolojik olarak cok etkiliyor insani bu laflar ama neyseki muayneden sonra rahatladım daha huzurlu emziriyorum kimseye kulak asmamak en doğrusu

Haklısın canım psikolojik olarak cok etkiliyor insani bu laflar ama neyseki muayneden sonra rahatladım daha huzurlu emziriyorum kimseye kulak asmamak en doğrusu
Tabiki bak huzur sakinlik rahatlik ve guzel uykunu alman guzel beslenmen sutunun kalitesini arttirir ozellikle sen huzursuz olma stres yapma beynini boyle seylerle yorma tamammi sutum gayet yeterli bebegimi doyurabiliyorum ve bunun icin sukrediyorum dee hergun bunu yap sutun dahada artar emin ol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…