Premature Bebekler Anne sütü paylaşımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bskn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
merbaba anneler.
Oğlum için sağıp stokladığım sütlerim mevcut. Hala sütümden daha az miktarda emdiği için ihtiyacımızdan fazlasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isterim. Yani oğluma süt kardeş arıyorum da diyebilirizz...
Tuzla Kartal pendik civarına elden teslim edebilirim. Kargo konusu sıkıntılı olabilir ama gerekli önlemleri aldıktan sonra halledilebilir.
İhtiyacı olan benimke irtibata geçebilir

merbaba anneler.
Oğlum için sağıp stokladığım sütlerim mevcut. Hala sütümden daha az miktarda emdiği için ihtiyacımızdan fazlasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isterim. Yani oğluma süt kardeş arıyorum da diyebilirizz...
Tuzla Kartal pendik civarına elden teslim edebilirim. Kargo konusu sıkıntılı olabilir ama gerekli önlemleri aldıktan sonra halledilebilir.
İhtiyacı olan benimke irtibata geçebilir

Bende yeni doğum yaptım 1 aylık. Sütüm çok fazla... ihtiyaı olan varsa yardımcı olurum.... Ankara

Sütlerinizi tarih atıp buzluga atın da ek gıdaya geçişte muhallebilerinize anne sütünü katarsınız.. Hem ilerde azalma vs olursa kalsın doktorum demişti benimde coktu bende eltime yardım icin konu acmıstım simdi süt olunca yatıp kalkıp sükrediyorum

Sütlerinizi tarih atıp buzluga atın da ek gıdaya geçişte muhallebilerinize anne sütünü katarsınız.. Hem ilerde azalma vs olursa kalsın doktorum demişti benimde coktu bende eltime yardım icin konu acmıstım simdi süt olunca yatıp kalkıp sükrediyorum
Sütler buzlukta 3 ay saklanabiliyor.
Ek gıdayı göremezdik;)
Görsek bile alerjiden sebep tüketemiyoruz:(

Bu arada ben Sütleri ulaştırdım.
süt kızım var artık :)

Sütler buzlukta 3 ay saklanabiliyor.
Ek gıdayı göremezdik:KK66:
Görsek bile alerjiden sebep tüketemiyoruz:KK43:

Bu arada ben Sütleri ulaştırdım.
süt kızım var artık :)
6ay diye söyledi bana kendi doktorum da , cocuk doktoruda:) araştirmalarmda da hep öyleydi canim. Alerji mi??? Anne sütü??? :O oyleside güzel gerci , benim de süt ogullarım var:)))

6ay diye söyledi bana kendi doktorum da , cocuk doktoruda:) araştirmalarmda da hep öyleydi canim. Alerji mi??? Anne sütü??? :O oyleside güzel gerci , benim de süt ogullarım var:)))
Süt saklama poletlerimde öyle yazıyordu.
Dediğim gibi zaten besin alerjisi olduğu için şuan kullanamıyorduk. 6ay bile olsa kaldı 3ayı. Biz bu besin alerjisi olayını 3ayda aşamayız :/

Anne sütüne alerjimiz yok tabiki. Oğlumun süt yumurta vs alerjisi var. Benim yediğim gıdalar annesütüne karışıyor. Bu sebeple dolaylı yoldan annesütüne alerjisi olmuş oluyor :/

Süt saklama poletlerimde öyle yazıyordu.
Dediğim gibi zaten besin alerjisi olduğu için şuan kullanamıyorduk. 6ay bile olsa kaldı 3ayı. Biz bu besin alerjisi olayını 3ayda aşamayız :/

Anne sütüne alerjimiz yok tabiki. Oğlumun süt yumurta vs alerjisi var. Benim yediğim gıdalar annesütüne karışıyor. Bu sebeple dolaylı yoldan annesütüne alerjisi olmuş oluyor :/
Hala fazla sütünüz var mıdır acaba benim kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor çok zor durumdayım bir sormak istedim.

Hala fazla sütünüz var mıdır acaba benim kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor çok zor durumdayım bir sormak istedim.
:KK42: Ne yazıkki eskisi kadar sütüm yok:KK42: diğer buzluktaki sütleri de verdim.
Nerde oturuyorsunuz?
Google da süt anne açelya diye aratırsanız yardımcı olacaktır inşallah.

Selamlar dolapta biriktirdiğim sütlerim var.İsteyen olursa her ay verebilirim. Son 5 aylık duruyor.Kızım içmiyor ek gıdaya geçtik halada emzirdiğim için sütleri tüketemedik. Bayatlamadan bi bebeğin boğazına gitsin..

Sut kardes olayi aslinda okdr basit degil arkadasim. Yani dinen dikate aliyorsan eger soyle soyleyim. Sut kardesi olan cocuktan mesul oluyorsun.sut ver icsin okdr basit degil o cocugun gercek annesi oluyorsun o cocugun herseyiyle ilgilenmek zorundasin. Annesine bsy olursa senin bakman gerekior ve saten evlenemezler ilerde ne onlar ne ondan sonra dogucak olanlar cnku onlarda kardes sayiliyor.. bence sen onlari cocuguna ek gida olarak ver arkadasim.. sadece soylemek istedim yinede sen bilirsin tabi.

Back
X