Bende o mama dan kullandim ogluma ama tadi biraz acimsiymis oyle diyolar 2 veya 3 kez verdim sonra icmedi.Benimde sutum yetersiz oldugu icin hem emzirdim hem mama verdim.Kaşikla deneyin bencede olmazsa şırınga ile verinKizlar benim bi sikintim var bebegim surekli aglior uc aylik oldu herseysi normal bitek mamayi denemedim bugune kadar.. goguslerim yumusadi gaz yapmasin diye biseyde yiyemiyorum (çünkü bebeğim cok gazli) zaten stres oluyosun butun gun aglio cocuk galiba bu yuzden oldu.. doktoruma sormustum kilo alimi iyi demisti ama cok agliyo mamayi nede istersen demisti bende esime aldirdim bugun milupa conformil onerdi dr onu aldik.. ama nasil kyllansam bilemiyorum sadece denemek istiyorum bebegim beni emmeyi birakir diyede korkuyorum ama belki aglamalari bundandir gecer diyede umit ediyorum acikcasi.. bu mamayi hem emzirip hem yediren varmi kizlar yardim edin fikirlerinizi soyleyin hic bilmiyorum napicami..
cnm bnm kızım da devamlı aglıodu gaz sanıoduk cok huzursuzdu ama sonra ıdrar tahlılı yaptırdık kızıma ıdrar yolu enfeksıyonu varmıs antıbıyotık surup kullandık gectı artık aglamıo oyle
bebeğinizin kilo alımı normalse mamaya gerek yok. diğer problemlerine yönelin. gaz için özellikle ayaklarınıı sıcak tutmalısınız. yalnızca emzirdikten sonra değil emzirmeden önce de gazını çıkarmalısınız. var olan gazın üzerine bir de süt gelince o bebek çıldırır.o gazı çıkarmak artık daha da imkansızlaşır. yani hem emzirmeden önce hem de sonra gaz çıkarmalısınız.bir öneri: bebeğinizin karnına elma yağı ile masaj yapın. elma yağını bir tabağın içinde sıcak suya oturtarak hafif ısıtın. sıcak bir ortamda bebeğinizin karnını açıp bu yağ ile masaj yapın.rahatlayacaktır. elma yetişkinlerde de gaz çıkarmayı kolaylaştıran bir besindir.
gaz problemi olan bebeklerde zamanla kabızlık problemi de başgösterir. yalnızca anne sütü vermiyorsanız mamadan sonra bir iki çay kaşığı kaynamış soğumuş su içirebilirsiniz.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?