Bebek Beslenmesi Anne sutu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mujoumut

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
32
11
8
44
Merhaba bi sorum olucak burdaki annelere 2 aylik bir oglum var ne zman sutumu icse 20 saat ayakta devamli aglak 4 saat uyuyor biz ona sizdi desekte ama 2 gun duzenli mama kullandim (zaten mama bastan beri kullaniyiruz sezaryan oldugum icn ilk gunler sut gelmedi) duzenli mama kullandigim zaman ne gaz oldu ne uykusuzluk ciglik ciglaga aglayan cocugum uykusu yerinde ve sakin bi bebek oldu bunun nedeni nedir acaba basina boyle bisey gelen varmi bu gaz sorunu bebeklerde ne zmn bitiyor mama veren anneler ne kadar cc gunde su veriyirsunuz

Merhaba bi sorum olucak burdaki annelere 2 aylik bir oglum var ne zman sutumu icse 20 saat ayakta devamli aglak 4 saat uyuyor biz ona sizdi desekte ama 2 gun duzenli mama kullandim (zaten mama bastan beri kullaniyiruz sezaryan oldugum icn ilk gunler sut gelmedi) duzenli mama kullandigim zaman ne gaz oldu ne uykusuzluk ciglik ciglaga aglayan cocugum uykusu yerinde ve sakin bi bebek oldu bunun nedeni nedir acaba basina boyle bisey gelen varmi bu gaz sorunu bebeklerde ne zmn bitiyor mama veren anneler ne kadar cc gunde su veriyirsunuz

Benim benzeri geldi yani oglum seve seve emmedi beni sagdim verdim onuda icmedi lohusalik depresyonundaydim ben cok problemler vardi ailemle ilgili falan filan üstelemedim emsin diye direk mamaya gectim memnunum mamadan sorun yok karni hep tok oluyo güzel uyuyo tam hatirlamiyorum äma yeni dogdugunda 2 saatte bi 30cc icti sanirim 2 aydan yada 3 aydan sonra 60cc icti iki saatte bir sonra 90 cc 3 yada 4 saatte bir 150 cc olana kadar hep 3 sattebir icti sonra aslinda cc yüjselmesi gerekiyodu ama oglum su an 10bucuk aylik hala 150cc iciyo 4 satte bir.
Drlarin tavsiyesi her zaman olmuyo her bebek farkli kimi cabuk acikiyo kimi gec oglum bana cekmis az az sik sik seviyo yemeyi. Zaten 4 ayini doldurdu ben corba yogurt ezilmis patates sebze falan verdim oda tok tutuyo tabi mamayi sadece uykudan önce iciyo.
Su an sabah 7de uyaniyo kasik mamasi yediriyorum ama az cünkü 8.30 gibi sekerleme yapmak istiyo 150cc mama veriyom biberonla uyuyo 2 saat uyaniyo kahvalti ettiriyorum tavada yumurta kiriyom yada kaynatiyom yaninda beyaz peynir ve domates üszerine bitki cayi veriyom 3 saat bazen 4 saat uyanik kaliyo tekrar 150cc mama veriyom öglen uykusuna yatiyo 2 sattle 3 saat arasi degisiyo. Uyaninca yemek veriyom ne pisirdiysem bazen özellikle brokoli hasliyom veriyom eline kemiriyo sonra aksam 19.30 20.00 civari uyuyo bi uyuduktan 2.5 saat sonra mama istiyo 150cc veriyom devam uyuyo bide gece 2 civari bazen 3 civari yine mama istiyo bi 150 daha veriyom sabah 7de uyaniyo hergün böyle dönüyo iste yogurdu sevmiyo benim oglum bende ayran yapip veriyom.

Anne süt iyi icebildigi kadar icir ama icmiyosa yapcak bisi yok belki sütünde bisi vardir enfeksiyon falan olduysa memen icten bi dr a göster istersen.

Allah kolaylik versin allah anli babali büyütsün

Mama kullanmadim o konuda yorum yapamayacagim. Benim bebegimin gaz sorunu 3 -3bucuk aydan sonra geçti diyebilirim. Genelde de öyle oluyormus. Su an 4 ayligiz.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Back
X