anne sütünü artırmak için humana cayı içip artıran varmı sütünü

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
sütüm yok denecek kadar azaldı humana cayının etkisini görenler varmı arkadaslar

Canım humana bende pek işe yaramadı. Hatta kızım yeşil kaka yaptı ve gaz problemi yaşadık sebebi içinde bulunan çekmen otu. Ben 20 günlük kullanım ve 10 gün kullanmama şeklinde sabah akşam ısırgan otu çayı içtim. Kızım çok güzel kilo aldı. İçtiğin şeyin hemen etki etmesini istiyorsan bira mayası tablet kullanabilirsin eczanede satılıyor. Tabletten içtiğim günlerde tek göğsümden 150 cc süt sağıyorum. İnan zamanında bende herşey denedim. Çok şükür şimdi kızıma fazlasıyla yetiyor.

ben 5 yıl önce kullanmıştım ve bana çok faydası olmuştu canım

fakat ekstra şeylerde kullanabilirsin örneğin bol bol bulgur yemeni öneririm bulgur ham maddesi olan buğday süt yapıcıdır malt dedikleri şey buğday özü sanırım

yani bulgurda bende süt yapardı bulgur pilavı çok tüketmeni öneririm

sütüm yok denecek kadar azaldı humana cayının etkisini görenler varmı arkadaslar

Ben düzenli olarak kullandım ve gerçekten belirgin şekilde arttırdı. Ayrıca bende boza da çok işe yaradı, kışın hergün tükettim ve humanadan daha çok arttırdı. Şuan hala humana kullanıyorum.

Canım humana bende pek işe yaramadı. Hatta kızım yeşil kaka yaptı ve gaz problemi yaşadık sebebi içinde bulunan çekmen otu. Ben 20 günlük kullanım ve 10 gün kullanmama şeklinde sabah akşam ısırgan otu çayı içtim. Kızım çok güzel kilo aldı. İçtiğin şeyin hemen etki etmesini istiyorsan bira mayası tablet kullanabilirsin eczanede satılıyor. Tabletten içtiğim günlerde tek göğsümden 150 cc süt sağıyorum. İnan zamanında bende herşey denedim. Çok şükür şimdi kızıma fazlasıyla yetiyor.
işe yaramıştı ama kızım emmedi:KK14:
Kullanmaya başladıktan ne kadar gün sonra etkisini gösterdi acaba? Benim ikinci günüm de merak ediyorum

Back
X