Bebek Beslenmesi anne sütüyle yoğurt yapımı çok beceriksizim :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
39
İstanbul
arkadaşlar 5,5 aylık dünya tatlısı oğlum var anne sütü almakta zorlanıyor çünkü biberonu hala reddediyor bende sütümden yoğurt yapmak istiyorum ama bitürlü tutmuyo ayran gibi oluyo b yoğurt makinaları varya onla anne sütünden yoğurt yapılıyor mu nasıl işlem uyguluyo yardım edin baana
 
canım, doktorumuz anne sütü ve inek sütü enzimlerinin farklı olduğu için anne sütünü, inek sütü ile yapılmış yoğurtla mayalamanın imkansız olduğunu söyledi, yani hiç bir zaman normal yoğurt gibi olmaz, siz sütünüzü süt şeklinde verin, biberon almıyorsa alıştırma bardağı deneyin, yoğurdunu da inek sütünden yapın ;)
 
Back