• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ve babalara sesleniyorum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ghs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ghs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.264
0
0
İstanbul
deneyiminiz yasantınız herşeyiniz biz evlatlarınızdan fazladır dogru.belki sizin onaylamadıgınız bir evlilik yapmıs olabiliriz oda doğru.yalnız yolları kapamayın evlatlarınızı evlat olmaktan cıkarmayın.burda birsürü yazı okuyorum.kendimde dahilim buna.birgün eşimle ayrılmak zorunda kalırsam biliyimki anam beni kucaklar."BEN SANA DEMİŞTİM ŞİMDİ KATLANMAK ZORUNDASIN veya KOCANDIR KEFENLE CIKICAN vs. ".sözlerin manasını bulamıyorum.

hiçbirimiz yuvamızı bozmak istemeyiz boşanmak gibi yol şeçmek istemeyiz ama bize kapıyı kapatmayın. kapatmayın ki sıgıncagımız bir yer olsun.:25:

benim nefret ettiğim kelimelerin başında bu evden beyaz gelinlikle çıktın beyaz kefenle girersin bu eve
kımse istemez boşanmayı ve boşanmak içinde evlenmez.allah göstermesin boşanmış olsam ailemin arkamda olacağına inanıyorum ve eminimde.rabbim kımseye yaşatmasın.kızına sahip çıkmazlar kötü yola düştümü namus olur akıllarına daha önce gelmez ama

deneyiminiz yasantınız herşeyiniz biz evlatlarınızdan fazladır dogru.belki sizin onaylamadıgınız bir evlilik yapmıs olabiliriz oda doğru.yalnız yolları kapamayın evlatlarınızı evlat olmaktan cıkarmayın.burda birsürü yazı okuyorum.kendimde dahilim buna.birgün eşimle ayrılmak zorunda kalırsam biliyimki anam beni kucaklar."BEN SANA DEMİŞTİM ŞİMDİ KATLANMAK ZORUNDASIN veya KOCANDIR KEFENLE CIKICAN vs. ".sözlerin manasını bulamıyorum.

hiçbirimiz yuvamızı bozmak istemeyiz boşanmak gibi yol şeçmek istemeyiz ama bize kapıyı kapatmayın. kapatmayın ki sıgıncagımız bir yer olsun.:25:

Bunları ailenizle yüzyüze konuşursanız sizin için daha iyi bir çözüm olur.
Sonuçta anne babalarımız burayı takip etmiyor ki...
Aile için iletişim daima başarıyı getirir.

benim nefret ettiğim kelimelerin başında bu evden beyaz gelinlikle çıktın beyaz kefenle girersin bu eve
kımse istemez boşanmayı ve boşanmak içinde evlenmez.allah göstermesin boşanmış olsam ailemin arkamda olacağına inanıyorum ve eminimde.rabbim kımseye yaşatmasın.kızına sahip çıkmazlar kötü yola düştümü namus olur akıllarına daha önce gelmez ama

malesef öyle arkadaşım gerçekten arkamızda olmaları cok ama cok önemli

Bizimkiler de bizim istediğimiz biriyle evlenırsen ezdirmez sahip cıkarız ama kendı istediğinle evlenırsen engel olmayız ama pişman olursan kendı etti kendı buldu deriz diyolar nefret ediyorumm bundan:47:

yuhhhh haa böyle düşünen aileler varmı yaa . pardon ama.yani şaştım kaldım. bikere evlilik kumara benzer.kimse kimseye garanti edemez mutlu olucagını.2.si ailenin buldugu adam afedersn senn ağzı.. sı..sa en kötü ihtimalle boşanırsın.kendi ayakların üstünde durmaya devam edersin. sahiplenmekte nedir? malmıyız biz.??

az önce ayse armanin bir terapistle yaptigi söylesiyi okudum. Kisaca diyorki "aile baglari kuvvetli olan insanlar mutlu insanlardir,digerleri kaybolmaya cok müsait..."

yuhhhh haa böyle düşünen aileler varmı yaa . pardon ama.yani şaştım kaldım. bikere evlilik kumara benzer.kimse kimseye garanti edemez mutlu olucagını.2.si ailenin buldugu adam afedersn senn ağzı.. sı..sa en kötü ihtimalle boşanırsın.kendi ayakların üstünde durmaya devam edersin. sahiplenmekte nedir? malmıyız biz.??

Ben de aynen böyle söyledım kımsenın garanti belgesi yok dedim tanıdık diye güvenırsın evlenırsın ama o da ş....sizin biri cıkabılır yanı olmayan bısey değil... Allah yazmasın bi gün eğer öyle bı duruma düsersem rabbim benı onlara muhtac etmesin kendı basımın caresıne bakacak güc versın yeter..

Son düzenleme:
benim ablamda bosandi bosanirken annem sizin icin cocuk buyutmedim ben derdiniz neyse dermanininz olmasin dedi..benim cocugum sizin yaninizda olecekse sulale boyu geberin demisti...hey aslan annem valla..bende acep onun gibi olurmuyum masallah kadin cocuklari icin dunysyi yikiyor..benim kayinvalideme bile agzinin payini vermisti..sonra kadin annemden tirstida kanki oldular cok sukur :)))

aile desteği çooook önemli...en ufak bir derdimde hepsi yanıbaşımda alırlar soluğu...eh artık yaş kemale erdi erecek,benim de iki kızım var..eşim çok tutucu,herşeyi yasaklar asarım keserim pozları...valla kızlarım için yakarım dünyayı,:47:onlar benim canımdan can...kolay mı getirdim ben onları bu boya...ne yapmış olursa olsunlar bana sığındıklarında her an çınar gibi arkalarındayım..zarar vericek adamın alnını karışlarım,alayını yakarım...böyle konuşmaya başlayınca eşim benden tırsıyomuş :1:

benim ablamda bosandi bosanirken annem sizin icin cocuk buyutmedim ben derdiniz neyse dermanininz olmasin dedi..benim cocugum sizin yaninizda olecekse sulale boyu geberin demisti...hey aslan annem valla..bende acep onun gibi olurmuyum masallah kadin cocuklari icin dunysyi yikiyor..benim kayinvalideme bile agzinin payini vermisti..sonra kadin annemden tirstida kanki oldular cok sukur :)))

sana çok özendim,bravo annene:46:

aile desteği çooook önemli...en ufak bir derdimde hepsi yanıbaşımda alırlar soluğu...eh artık yaş kemale erdi erecek,benim de iki kızım var..eşim çok tutucu,herşeyi yasaklar asarım keserim pozları...valla kızlarım için yakarım dünyayı,:47:onlar benim canımdan can...kolay mı getirdim ben onları bu boya...ne yapmış olursa olsunlar bana sığındıklarında her an çınar gibi arkalarındayım..zarar vericek adamın alnını karışlarım,alayını yakarım...böyle konuşmaya başlayınca eşim benden tırsıyomuş :1:

mükemmelll :46::46::46:

Çok zor arkanda bir ailenin olmaması benım annem allaha şükür bizim için her şeyi yapar ama babam bizi sevmez ( nasıl babaysa artık ) kendısının parasından daha degerlı seyı yoktur. maddi durumumuz cok şükür iyi ama kendısı 5 lirayı zor verır. Erkek arkadasım var ailesi evlendırmek için o kadar cok heveslıkı ben babamdan korkumdan erteleyıp duruyorum çunku evlenırken çeyız vermıcek ( ablamda okuttum kendısı alsın dedı ve yaptıda) . benımde okulum bıttı ama işsizim :43: ne yapcamı bılmıyorum çeyız alcak param yok evde fazlalıkmısım gıbı davranıo ne yapcamı bılmıyorum bu gune kadar bır kez sarılmıs degıl :43: 4 sene baska sehırde okudum 1 kez olsun kızım paran bıttımı ıyımısın napıon demedı :43: ne yapmalıyım sızce defalarca konustuk parayla tehdıt edıosun babalık oylemı olur dıye ama hep uste cıkıyo kabul etmıyo ne yapmalıyız sızce ?

Back
X