Ben annemin tek cocuguyum.cumartesi evlendim.2.dugun icin esimin memleketine gidicez.bugune kadar bir sey yoktu az once sarilmamla birlikte aglamaya basladik.bu gece son gecen dedi annem.mesafemiz 4 saat olacak.universite okudugum sehire gidiyorum ama annem hep yaninda isterdi her anne gibi.73 yasinda ve kalp hastasi.cok korkuyorum.o da yalniz kalmaktan cok korkuyor.ve bu uzuntunun kalbini tetiklemesinden de korkuyorum.iyi ki babam var.
bu gece son gecem bogazim dugum dugum yaziyorum.nasil dayandiniz nasil basettiniz.bu moral bozuklugu ile balayi falan bile umrumda degil gibi.annemi oyle gormek icimi parcaliyor.ne yapmaliyim.surekli telkinlerde bulunuyoruz anne bak geleceksin bir ay kalacaksin.ama ikimiz icinde cokcok zor
bu gece son gecem bogazim dugum dugum yaziyorum.nasil dayandiniz nasil basettiniz.bu moral bozuklugu ile balayi falan bile umrumda degil gibi.annemi oyle gormek icimi parcaliyor.ne yapmaliyim.surekli telkinlerde bulunuyoruz anne bak geleceksin bir ay kalacaksin.ama ikimiz icinde cokcok zor