Anne

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Ben annemin tek cocuguyum.cumartesi evlendim.2.dugun icin esimin memleketine gidicez.bugune kadar bir sey yoktu az once sarilmamla birlikte aglamaya basladik.bu gece son gecen dedi annem.mesafemiz 4 saat olacak.universite okudugum sehire gidiyorum ama annem hep yaninda isterdi her anne gibi.73 yasinda ve kalp hastasi.cok korkuyorum.o da yalniz kalmaktan cok korkuyor.ve bu uzuntunun kalbini tetiklemesinden de korkuyorum.iyi ki babam var.

bu gece son gecem bogazim dugum dugum yaziyorum.nasil dayandiniz nasil basettiniz.bu moral bozuklugu ile balayi falan bile umrumda degil gibi.annemi oyle gormek icimi parcaliyor.ne yapmaliyim.surekli telkinlerde bulunuyoruz anne bak geleceksin bir ay kalacaksin.ama ikimiz icinde cokcok zor

Alışırsın. Ben de ilk evlendiğim zaman en kötü 2 haftada bir giderdim. Şimdi 2 aydır gitmedim. 5 yıllık evliyim, çocuk var, çalışıyorum. Hafta sonu ayaklarımı uzatıp dinlenmek işime geliyor.

Annenizin tek çocuğu iseniz, anneniz sizin şehrinize taşınamaz mı?

Ben 1 mahalle öteye gelin gittim evden çıkarken icimde cenaze vardı sanki..
Eşimle hemen tatile çıktık 3 gün dayanamadim geri döndüm anneme..

Artık kadın beni evden kovuyordu git diye düşün hep allaha dua ettim allahım kalbime soğukluk ver evime alisayim diye.

Şimdi annemde 1 saat fazla dursam evimi özlüyorum valla...
Çok zor ama alışınca harika bir his...

Alışırsın. Ben de ilk evlendiğim zaman en kötü 2 haftada bir giderdim. Şimdi 2 aydır gitmedim. 5 yıllık evliyim, çocuk var, çalışıyorum. Hafta sonu ayaklarımı uzatıp dinlenmek işime geliyor.

Annenizin tek çocuğu iseniz, anneniz sizin şehrinize taşınamaz mı?
Babam birakamaz ki aslinda annem hep soyluyor biz de gelelim diye kurulu duzeni bozmak biraz zor.

Ben annemin tek cocuguyum.cumartesi evlendim.2.dugun icin esimin memleketine gidicez.bugune kadar bir sey yoktu az once sarilmamla birlikte aglamaya basladik.bu gece son gecen dedi annem.mesafemiz 4 saat olacak.universite okudugum sehire gidiyorum ama annem hep yaninda isterdi her anne gibi.73 yasinda ve kalp hastasi.cok korkuyorum.o da yalniz kalmaktan cok korkuyor.ve bu uzuntunun kalbini tetiklemesinden de korkuyorum.iyi ki babam var.

bu gece son gecem bogazim dugum dugum yaziyorum.nasil dayandiniz nasil basettiniz.bu moral bozuklugu ile balayi falan bile umrumda degil gibi.annemi oyle gormek icimi parcaliyor.ne yapmaliyim.surekli telkinlerde bulunuyoruz anne bak geleceksin bir ay kalacaksin.ama ikimiz icinde cokcok zor
benim evim şuan aileme 1,5 dk mesafede. ve zaten babamla beraber çalışıyoruz yani haftada 6 gün 12 saat beraberiz nerdeyse buna rağmen düğünden bir gece önce bana sarıldı ağladı ben seni nasıl vereceğim senin odan boşmu kalacak senin şimdi diye. normal böyle duygusallıklar. mutlu üzüntüler bunlar korkmayın bir şey olmaz :)

Ben 1 mahalle öteye gelin gittim evden çıkarken icimde cenaze vardı sanki..
Eşimle hemen tatile çıktık 3 gün dayanamadim geri döndüm anneme..

Artık kadın beni evden kovuyordu git diye düşün hep allaha dua ettim allahım kalbime soğukluk ver evime alisayim diye.

Şimdi annemde 1 saat fazla dursam evimi özlüyorum valla...
Çok zor ama alışınca harika bir his...
3 ,4 saatlik yol da cok uzak degil en azindan bildigim sehir diyorum en yakin dostlarim orda ama yinede cok zor ben annemin dostu arkadasiydim.nasil alisacagim kendimi sıkmaktan bi hal oldum o aglarken

Okurken bile içim parçalandı, ben de uzağa gelin gidecem, bazen kendi hayatımı hemen kurayım istiyorum bazen de bir daha bu günleri bulamayacam, annemin dizinin dibinde olmayacam, babamın evinin kızı olmayacam diye içim burkuluyor. Ben Trabzon'dayım ve İstanbul'a gidecem evlenince, sizin yine 4 saat iyiymiş yakınsınız, hafta sonları atlar gelirsiniz işte ne güzel. Sonuçta siz de yuvanızı kuruyorsunuz, bir gün olacaktı bu :(

4 saat birşey değil sık sık gidersiniz.
zamanla annende alışacak . bu işler böyle.
hem babanda varmış yalnız değil ki.
Inanin tek tesellim o.babam evin isini bile yapar sagolsun..arkadaslarina gece fazla takilir ama o da ben varim diyedir diye dusunuyorum ben yokken yalniz birakmaz sanirm annemi.yol otobusle 4 saat arabayla 2 saat..dusununce icime su serpiliyo

Inanin tek tesellim o.babam evin isini bile yapar sagolsun..arkadaslarina gece fazla takilir ama o da ben varim diyedir diye dusunuyorum ben yokken yalniz birakmaz sanirm annemi.yol otobusle 4 saat arabayla 2 saat..dusununce icime su serpiliyo

serpilsin istanbulda bir yerden bir yere olan mesafedesin zaten. buraya göre aynı şehirde bile sayılırsınız:KK66:

iyi de zaten üniversite okurken de ayır imişsiniz yine o şehirde imişsiniz

o zaman 4 yıl geçmiş işte

biraz evlilik duygusallığı sendeki de annendeki de geçer gider bir süre sonra herkes alışır yeni düzene

Ben babanız da yok sandım. E yalnız değil ki. Sen kocanla, o da kocasıyla yaşayacak :KK68:
10 yasimdan 18 yasima kadr babamiz bizimle degildi her seyi birlikte yasadik annemle.daha farkli bir bag var.simdi uzaklasiyo olmam cok uzuyo onu okurkende universitede her gun dua ederdim der.en azindan esime guveniyor seviyor ailesini de oyle bunlar guzel.geriye zamanla alismak kaliyor bize

3 ,4 saatlik yol da cok uzak degil en azindan bildigim sehir diyorum en yakin dostlarim orda ama yinede cok zor ben annemin dostu arkadasiydim.nasil alisacagim kendimi sıkmaktan bi hal oldum o aglarken

Canım benim babam vefaat etti annem kanser hastası. Küçük kardesimle yanlız kaldı diye bukadar üzüntü yaşamıştım.
Senin baban var şanslısın..
Icini ferah tut bak sana diyim 1 ay çok aglicaksin ben uyanirken aglamaya baslardim daha ama inan gececek

Okurken bile içim parçalandı, ben de uzağa gelin gidecem, bazen kendi hayatımı hemen kurayım istiyorum bazen de bir daha bu günleri bulamayacam, annemin dizinin dibinde olmayacam, babamın evinin kızı olmayacam diye içim burkuluyor. Ben Trabzon'dayım ve İstanbul'a gidecem evlenince, sizin yine 4 saat iyiymiş yakınsınız, hafta sonları atlar gelirsiniz işte ne güzel. Sonuçta siz de yuvanızı kuruyorsunuz, bir gün olacaktı bu :KK43:
Cok zor gercekten.bir de bazen isyanlar ederdim annrmden ozur dilemek geliyor icimden ama yine aglicaz diye konusamiyorum.arayacaksin derlerdi kavga ederken ne aricam derdim simarikmisim.simdiden ariyorum :(

Canım benim babam vefaat etti annem kanser hastası. Küçük kardesimle yanlız kaldı diye bukadar üzüntü yaşamıştım.
Senin baban var şanslısın..
Icini ferah tut bak sana diyim 1 ay çok aglicaksin ben uyanirken aglamaya baslardim daha ama inan gececek
Cabuk gecsin lutfen.cok zor geliyor.basiniz sagolsn.biz biraz paylasmisliklarla fazla bagliyiz.tek cocuk yapmayacagim :₩

Cok zor gercekten.bir de bazen isyanlar ederdim annrmden ozur dilemek geliyor icimden ama yine aglicaz diye konusamiyorum.arayacaksin derlerdi kavga ederken ne aricam derdim simarikmisim.simdiden ariyorum :KK43:

İnsan başına gelmeden anlamıyor değil mi ? Bazen diyorum ki pazar günleri ev işi yaparken ettiği dırdırları bile özlicem :KK61:

arabayla 2 saat ise hic sorun degil. ben ailemle ayni sehirde yasiyorum ama cogu zaman 2 haftada 1 kere anca gidebiliyorum. hep isimiz oluyo, misafirimiz oluyo, hafta ici calisiyoz.. sende 2 hafta 1 kere 2 saatlik yoldan rahatlikla gelirsin.. o da gelir, senin düzenini görünce onunda icine su serpilir.. insan nelere alisiyor canim..

Back
X